Hogy tudnám feljelenteni a szomszédaimat? (beszélgetés)
"....Hogy tudnám feljelenteni a szomszédaimat?..."
Ha nagyon viszket a segiteniakaras , akkor ne az itteni polgarpukkantas legyen az elso , hanem elmenni a rendorsegre es elmeselni a rendorbacsinak , mi a problemad . Es kerdezzed meg azt is , hogy szukseguk van-e ilyen ugyben segitsegre=besugora .
Lehet , hogy meg penzt is fogsz kapni erte
"Hogyan tudnám segíteni a rendőrség munkáját?"
Úgy, ha békén hagyod őket.
:D
Ennyire ne unatkozz!
Azzal segíted a munkájukat ha nem játszod az önjelölt rendőrt.
Te nem vagy normàlis...
Isten óvjon mindenkit az olyan szomszédoktól amilyen te vagy!
Itt veled van a baj,mert primitív áskálódó vagy,aki a szomszédait lesi.Szerintem keress fel egy jó pszichologust!
Hajrá!
Majd ha beteg leszel, rászoruló, remélem, visszasegítenek. Kölcsönkenyér.
Ne haragudj Piroska, de MOST kiszálltam a buliból, mert a 40-es hsz, bemutatta, hogy kamu troll.
Jó egészséget!
Nem veszünk össze, de szerintem ez az irígységen túl van. Ez már számomra zakkantság, ahogyan más is írta, vegye be a gyógyszert dupla dózisban, aztán tenti.
Sosem tennék ilyet senkivel, hogy jelentsem, mert 20:00 után bárhová megy (észre sem venném). Nemhogy kamerát vegyek.
Ugyan mennyivel lenne nekem attól több, ha bárkit is megbüntetnének? Semmivel. Nem racionális gondolkodás véleményem szerint.
Ez pusztán csak rosszindulat.
Irígység,mert azok kimennek ő meg nem.
Engem is figyel, mert mindig megadja, amire szükségem van.
Pedig elég szabálytalan ember vagyok.
A szabályok nem tesznek boldoggá. Téged sem!!!
Sajnos valahol megértm az ehhez hasonló embereket is.
Olyan ez, mint a gyász.
mindenki egyre nehezebben és másként próbálja megélni a bezártságot.
Valaki 20:00-tól filmet néz, van aki szexel, van aki pedig a szomszédot lesi....
Egyre több pszichológusra lesz szükség, ha egyszer vége lesz, mert nagyon sok az ilyen zakkant ember, mint FI.
Elképzelem ahogy fagyoskodik az erkélyen,és azt lesi ki mer kimozdulni, meglátja.
Megvagy,most jól lefilmezem,remélem pelenka is van alatta,nehogy bepisiljen örömében.
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkednétek a szomszédotokkal, aki alattomosan a hátatok mögött feljelent valamiért az Önkormányzatnál?
- Te mit csinálnál, ha látod, hogy a párodnál próbálkozik a szomszédasszony?
- Mi a véleményed arról, hogy a szomszédasszonyom már reggel 1/2 6 előtt bekapcsolja a mosógépet?
- Gyorshajtás 9%-os, traffipaxos feljelentés, mégis hogy van ez?
- Parkolás után volt egy kis cetli a szélvédőn, hogy feljelentettek tiltott helyen várakozásért, semmi pecsét, vagy ilyesmi. Hivatalos lehet?
- Mivel tudnám viszonozni a szomszédaim kedvességét?