Mit tennél, ha lenne barátod, és egy régi barát szeretne kamu szöveggel "találkozni" veled? (beszélgetés)
4. c82ca0b957
2009. máj. 15. 20:07
Ha fontos neked a barátod, akkor nem mész el vele kettesben! Képzeld el mit csinálnál, ha a barátod elmenne!
3. ce8b002a07
2008. okt. 27. 21:35
Ha felhoznám, hogy honnan fúj a szél, akkor egyből letagadná. Ezért gondoltam, hogy nem is veszem fel neki a telefont. Mert, igen, ahogy mondod, nekem sokkal fontosabb a barátom.
2. hjaniko
2008. okt. 27. 21:17
Ne menj bele ilyen helyzetekbe, mert csak feleslegesen bonyolítod az életed,s rámehet mostani kapcsolatod is! Kíméletesen közöld vele, hogy sejted, honnan fúj a szél, de neked komoly barátod van, s nem akarod elveszíteni.
1. ce8b002a07
2008. okt. 27. 20:49
Régi évfolyamtársamról van szó, hogy küldjem el úgy, hogy ne bántsam meg? Tudom, hogy kamuzik, én kértem, h menjünk négyesben, ő is a barátnőjét, én a barátomat elhívnám, hogy senki ne értsen félre semmit. Ebből kihúzta a nyakát, és majd később visszahív. Eleve ne vegyem fel legközelebb, mivel kamuzott? Mert hiába osztom ki, mellébeszél.
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Nem szeretnék találkozni a mostohaapámmal, mit tegyek?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!
- Te mit tennél ha még a volt barátodat szeretnéd de a jelenlegit nem akarod megbántani?