Mit tennél, ha az orvosod vélhetően félreértette az általad elmondottakat? (tudásbázis)
Erre csak azt tudom mondani, hogy most küldött el a nődokim mammográfiára és azt írta rá a beutalóra, hogy "emlő fájdalom".
Fájnak a francnak, de eszem árában se volt szóvá tenni, mert azt gondoltam, hogy valami indokra volt szüksége.
Ezt írta, de ez nem jelenti azt, hogy félre értette. Lehet azért írta így, mert csak ez esetben indokolt a hormonvizsgálat. A hormon vizsgálatot valóban szokták kötni a menzeszhez.
Egyszer a szemész azt írta rá a papíromra a diagnozishoz, hogy szemevüget szeretne...szeretne a fene, de ha nem látok, akkor mit csináljak? Persze később felírták a szemüveget, amit meg is csináltattam 55 eFt-ért, de felesleges pénzkidobás volt, mert jobban látok nélküle...
Nem, nem kezeltek fére, de volt két esetem amikor szóvá tettem a "helyzetet" az intézetvezető főorvosnál és a betegjogi képviselőnél
Nehogymár hülyeségeket irogasson a kórlapodra!
Hány esetet is mutatott a tv. az utóbbi időkben, amikor hülye volt az orvos?
Kezeltek mar felre teged?
A dokim rosszul eltermezte az altalam elmondottakat. Szabalyos ciklusom helyett szabalytalant irt le es arra kert, h menzesz kozben menjek hormonvizsgalatra. De ezt en nem igy tudom es a ciklusom is szabalyos. Szerintetek felkeressem ujra? Mert a kornyezetemben mindenki mast mond.
További ajánlott fórumok:
- Konfliktus kezelő fórum, feszültség levezetésre, félreértések tisztázására :)
- Úgy érzem lejárattam magam. Hogy tudtam így félreérteni a jeleket, ha voltak egyáltalán
- Mit gondoltok erről a félreértésről?
- Jártatok már úgy, hogy valaki közeledését félreértettétek?
- Igaz lehet-e az, vagy félreértés, hogy közüzemű számlatartozással is a BAR listára lehet kerülni?
- Te hogyan hódítanád vissza az ex vőlegényed 1, 5 hónap szakítás után úgy hogy félreértés (szülők bekavartak) miatt mentetek szét?