Mit gondoltok erről a félreértésről? (beszélgetés)
Szerintem csak ártatlan heccelődés, ha belemész, ha viccesen válaszolsz, még erősíti is a kollegális kapcsolatokat.
Hisz új vagy, hitesd el velük, hogy jófej vagy, és ne kapd fel ilyeneken a vizet!:)
"Nyilván nem feküdtél a pasassal, mert nem mindenki fekszik le azzal, aki beprotezsálja őket egy munkahelyre,"
he he he
Csak tudja a fórumindító hogy nem feküdt le a férfival.Itt nem erről van szó:)
Ez nem félreértés.Csak ők máshogy gondolták a protekciódat lehet irígyek vagy csak csipkelődni akartak.
Mikor látták hogy komolyan veszed akkor meg kifarolnak nehogy beáruld a szomszédodnak.
Szerintem ennyi az egész.
Egy cinikus és irigy megjegyzés volt! De ezt Te is pont annyira tudod, mint ők!
Nem kell ezt többet átbeszélni!
lehet én is ezt mondtam volna,
de nem gondoltam volna komolyan. Egyszer elmegy viccnek.
Van aki komolyan mondja, de az ilyen még a portással is összehoz.
Ne foglakoz vele. Még sok ilyen beszólás lesz amíg nyugdíjba mész.
Az a baj, hogy ez tényleg egy nem kimondott célzás volt. Egy kétértelmű dolog. Amit ha akarsz így értesz, ha akarsz akkor nem. Mert tényleg olyan hangsúllyal mondták, de én egyértelműen úgy értettem.
De most meg én vagyok a hülye szerintük, mert hogy ennyire hogy érthettem félre ezt az egészet. És hogy ez az én agyszüleményem hogy így értettem. De hogy ők ismernek és fel sem merült bennük hogy én olyan lennék.
Igen, erről szólt a történet! A célzás nem volt véletlen!
Ne foglalkozz vele, úgyis most már elkerülsz onnan!
Mi vagy te!???
Szállj már le róla!
Mit okoskodsz mindenhol???
Nős, és az apám lehetne.
Ha nem a nagyapám...
De mikor megsértődtem, mert elmondtam hogy én hogyan értettem, a fejemhez vágta az egyik hogy én milyen hülye vagyok, mert ő nem így értette, de ő nem fog magyarázkodni. Mert hát ő természetesen tudja hogy csak a szomszédom.
További ajánlott fórumok:
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?
- Ő 22 én 30 leszek! Mit gondoltok erről? :)
- Mit gondoltok erről?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről?