Mit tennél, ha az egyik legjobb barátod ilyen módon lenne rád féltékeny? (beszélgetés)
Azon vagyok. :)
Köszönöm mindenkinek!
Ami volt, elmúlt.
Kellemetlenül érzed magad most, ő meg olyan, amilyen, valószínűleg olyan is marad.
Lépj át a dolgon, ha nem akarsz álmatlan éjszakákat, pláne úgy, hogy nem te hibáztál.
Teljesen egyértelmű, hogy irigy rád, a munkádra, hogy te ezek szerint jobban végzed, és ez sérti az egóját. De csatlakozom az előttem szólók véleményéhez, aki igy viselkedik, az nem barátnak való.
Egyébként pedig valóban ne vedd magadra, ez az egész csak az ő kisebbségi érzését vetiti ki Rád, szóval aki rágódhat, az éppen, hogy Ő!
Helyes. Csak azért az energiáért volt kár, amivel megpróbáltad tisztázni azzal a "baráttal" a helyzetet. Nagy ívben kerüljed el, de ha erre nincs mód, egyszerűen nézz át rajta, mint egy ablaküvegen.
Szánalmas, amikor az irigység rosszindulattal párosul.
Igen, jogos...
Köszönöm az eddigi válaszokat és ha még lesznek, azokat is, holnap el fogom olvasni! :)
Jó éjszakát!
Meg ne sajnáld a végén...
Én is nehezen szakadok el barátoktól, de van egy pont, ahol nincs min gondolkodni. A rosszindulat már messze túl van az utolsó cseppen.
Én örülnék a legjobb barátnőm sikerének, pláne ha tudnám, hogy mennyit dolgozott érte.
Az igazi barát ilyet nem tesz...szerintem.
Rossz lehetett, tudom, mert nekem is rossz. :/
Utána békén hagyott Titeket?
Ha ilyet mondott, még csak ha dühében is, akkor a 80% jófejség csak színlelés.
Nekem is volt ilyen "barátnőm". Ő megpróbált engem irányítani, beleszólni például a házasságomba, és amikor rájött, hogy nem fogom a tanácsára hallgatva elhagyni a férjemet és a gyerekemet, bekeményített. A beszólásaiból egy pont után elegem lett és attól a pillanattól kezdve nem vettem a személyéről tudomást. Levegőnek néztem.
Akkor hagyd,csak hagy egye a fene.
Ne foglalkozz vele,mert nem éri meg.
Ha nem hajlandó beszélni,akkor jó az neki! :(
Igen...
Egyre többet van veszekedés ebből, úgyhogy ennek valószínűleg teljes kapcsolatmegszakítás lesz a vége.
Számtalanszor próbáltam, de sajnos nem hajlandó erről normálisan beszélni.
Egyszer elejtett valami olyasmit, hogy engem csak azért fogadtak be jobban, mert a többség - 95% - férfi, és lehet, valamit tettem érte... Na, az eléggé megütött!
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny tipus vagy? Beszélgessünk, mi zavar a legjobban? :)
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Feltétel nélkül megbízol legjobb barátodban? Van egyáltalán legjobb barátod?
- A férjem megjegyezte az egyik nőre, akire féltékenykedtem,...
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Te és a legjobb barátod