Mit tehetsz, ha megtudod, hogy felnött gyermeked füvezik? (tudásbázis)
Miért vádolod magad?
Van jó állása,pénze,akkor mi a gond??? Elkövetett vmit? Ha minden este egy nyugtatóval aludna el, vagy sörrel-borral-whiskeyvel,akkor is felmerülne benned ez a kérdés??
"Sok mindent olvastam a füről" -nem mind1,h honnan olvastál ám róla!
És nem lehet,h titokban gyűjtögeti a bankszámlájára a pénzt?
Nekünk a szomszéd most újítatta fel a házát, nem érzem úgy,h most akkor emiatt én kevesebb lennék. Ezek csak látszólagos, anyagi dolgok.
Sztem nem kötelező a haladás.Ez csak egy elvárás.(de egy szoba felújítást végképp nem tartanék haladásnak)
(Amúgy meg gondolj bele, mennyi olyan ember van,aki nem sziv,mégse jut egyről a kettőre)
Biztos,h elherdálja? Rengeteget kellene szivnia ahhoz,h egy egész jó keresetet el tudjon szivni egyedül!(nem is lehet)
Sok mindent olvastam a füről, mégis elgondolkodom, hogy miért nyult hozzá,és miért él vele, mert erre pontos választ nem kaptam tőle.
Sokszor magam vádolom, talán nem figyeltem elégé és időben rá.
Látom,benned is nagyon sok tévhit él a marihuánával kapcsolatban(az,h drága,lopni,hazudni kell érte,meg,h első lépcső,jobb piálni )lehet,h utána kellene érdeklődni a dolgoknak,nem pedig a "gondolom,h úgy van".
"Inkább sörözzön,azért nem verik vasba..." de ez csak egy törvény,ne azért ne füvezzen vki,mert tiltva van,és ne azért igyon vki,mert legális.
Én egyetértek berdorral.Ha a gyerekem füvezne tájékozódnék hogyan legyen "drogmentes".Semmiképp nem hagynám hogy teljesen "leépüljön". Még nem késő, mert még csak "füvezik"!!Ugyanis honnan tudhatod hogy a szervezete mit bir?! A kisebb drogok bevezetik a nagy drogokra, ez a céljuk a drogforgalmazóknak!!!Több drog, több pénz.
Utána, ha tudom mit okoz a drog, akkor beszélnék a gyerekkel, konkrét adatokat mondanék, példákat mutatok, nézd ezzel mi történt, azzal mi lett , drogmentesitő könyveket, és ez jobban megtudhatja győzni. Én ezt tenném.
a kávé is az, meg a gyógyszer is.
annyi a különbség, hogy a fentiek legálisak.
itt én senkit sem bátorítanék arra, hogy füvezzen vagy piáljon, de ne emeljük károsabb szintre sem, csak mert törvények xy okból tiltják.
Csodálkozva olvasom, hogy mennyien írjátok azt, hogy nem baj ha füvezik valaki...
A fű is kábítószer, ezt ne szépítsük, na meg attól sem lesz bocsánatos bűn, hogy van aki alkoholista.
Mindegyik tudatmódosító, ami hosszú távon szétturmixolja az ember és a hozzátartózó társ életét.
Az sem lehet mentség, hogy "én is füveztem"....
Mi lehet vajon az ok? A szimpla kíváncsiság az egy alkalomból áll, tehát nem füvezésről, hanem hogy egyszer kipróbálja az ember. Miért kell valakinek? Miért van rá szüksége????
Engem elgondolkoztatna ha a felnőtt gyerekem ezzel élne!
ez bármilyen függőségnél így van.
a fű sem veszeélyesebb egy eleve addiktív személyiségnél, mint bármi más.
nekem a borsodi bivaly a kedvencem.
:)
asszed csak a fű megszerzése sarkallhat valakit arra hogy lopjon, hazudjon?
én tudom ugyanezt alkohollal
mint szilveszterkor a pezsgőivás.
erre gondoltam, gondolom senki nem néz alkoholistának valakit, aki néha a barátaival elmegy sörözni.
A fű ugyanilyen, sőt mint mondtam az alkoholnál kevésbé káros, csak ez éppen illegális, ennyi a különbség.
Én sokáig nyugtatóra ittam alkoholt. Tuti, hogy károsabb, mintha füvet szívtam volna. Aztán amikor már pár reggel arra ébredtem, hogy kell a gyógyszer meg a pia, akkor azt mondtam, itt elég volt! És abbahagytam. Ennyi. Az életemet nem akartam tönkrevágni!!!
Jóval később szívtam füvet, de ott már idáig sem jutottam el, hogy azt érezzem, hogy kell.
Cigizni sem cigizem, pedig soha nem tiltották!
így van
nagyon ritka az az ember aki azt mondja elkúrtam bocs
inkább ráfogja erre-arra
Bocsánat,nem iszom,csak mondtam,hogy akkor inkább...
Egyébként miért rossz sör a Borsodi,nem tudja mindenki meg venni a 600 forintos kukorica sört,meg a sok külföldi löttyöt,én magyar termékeket veszek,és nekem jó a Borsodi,ha éppen megkívánnám.
És ettől még nem vagyok alkoholista,egyébként nem ittam sört már vagy két hónapja,de nem is hiányzik.