Mit tehetnék, ha a babám orra folyamatosan folyik? (tudásbázis)
Próbáltam azt már Én is,de akkor mindig az ágy végében ébredt... :D
Szerencsére nekünk mostanában nem jelent ez már akkora gondot,kicsi párnán alszik már és így megemeli a kis fejét.
Igen, én is volt, hogy kiszívtam Neki a Nasivin előtt és után is, mert az feloldotta jól a dugulást és még bőven csinált kiszippantani valót. :D
Az ágyába a matraca alá tehetsz könyveket, hogy picit megemeld a fejét, persze ne nagyon, csakhogy ne folyjon nagyon hátra neki. ( szivacs alá ne, mert nyomná, kókuszmatrac alá tettem, nem volt érezhetö)
Ez így jó is, az anyatej orrba cseppentéséről én is hallottam, de még nem próbáltam, egy misét megérhet, hátha..
Ne lepődj meg, ha eltart 2 hétig is az, hogy szívnod kell az orrát. Az én Lányom 2x volt eddig náthás és mind 2x 2 hétig tartott, másodjára már nem szívtam az orrát 2 hét után, de éjjel még hallottam azért, hogy picit szörcsög. Teljesen normális, ha ennyi ideig tart. Ja éjjel ő is pont úgy aludt, mint amikor nem beteg, nem kavart be. Jobbulást!!!!!!!
Teljesen jól csinálod! :)
Szívhatod neki többször is,annyiszor,ahányszor Te magad is fújnád az orrodat ilyen helyzetben (ezt egy fül-orr gégész mondta,nem én tal.ki)!Sokszor van olyan,hogy az orrspray után is szörcsögnek,én van,hogy néhány perc múlva azt is leszoktam szippantani,így levegőt is kapnak,mert addig hatni is szokott a spray.Néhány nap alatt elvileg rendbe jön!
Ha még cicizik a babád akkor a cseppentsünk az orrba , szippantsál fel, vagy spricceljél belőle az orrba, mint egy orrsprayből...
nekem annak idején bevált. :)
15 hónapos
Fújom tengervizes orrsprayvel,nasivinnel cseppentek utána.
Anyatejes még.
Én kamilla teát szoktam főzni neki rakok bele cickafarkat,és körömvirágot azzal szoktam csepegtetni,és utána szívom az orrát.Pár nap alatt kiszokta szedni ez a módszer a betegségből a lurkót.
Amit az orvos felírt neki semmit sem ért.Állandóan csak azt hajtogatta szívjam a gyerek orrát.
Nem akarlak elkeseríteni,de én hónapokig kínlódtam mire kijött a gyerek a takonykorból.A sok orrszívástól,már vérzett az orra.
Nem lesz semmi baja,majd vesz a száján levegőt,ha a tortyogástól nem kap.
Ha igy alszik el nem lesz baja?
Kap levegőt azért?
Illetve azt hallottam,hogy ha már jön neki a takony akkor kevegőzik ki a betegséből.Igaz ez? És kb meddig tart egy ilyen? Ez a 2.nap hogy folyik neki,előtte két napig semmi sem jött,de hallatszott hogy taknyos.
Szerencsére mrá pár napja nem lázas,csak két napig volt az.Akkor ez azt jelenti,hogy a szervezete kezd erősödni?Már nem tud dolgozni benne a vírus/baci?
További ajánlott fórumok:
- 5 hetes babám állandóan sír és csak ölben nem. Amint felébred, azonnal ordít és mindig. Mit tehetnék, hogy ez megváltozzon?
- A lányomnak 2 napja fáj a feje, azt mondja zúg és mintha nyomódna, meg folyik az orra. Szerintetek elvigyem orvoshoz vagy mi lehet a baja?
- Kisfiam orrfújáskor fülfájásra panaszkodik. Semmi láz, alapon nem fáj neki, minimálisan folyik vizesen az orra. Van valami tanácsotok?
- Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?
- 5 hetes kislányom orra be van dugulva, állandóan szörcsög...mit tehetnék még?
- Amióta nem szopik a 9 hónapos babám, nem hajlandó főzeléket enni csak gyümit. Mit tehetnék?