Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal? (beszélgetés)
Ha szoptatod a kicsit,akkor tedd sűrűbben a melledre.Olvastam azt is ,hogy lehet a kicsi orrába ezt is csepegtetni,mert fertőtlenítő hatása is van.
Amúgy az én 3 éves kislányomnál és az 5-hónapos babámnál is az orrspray vált be és orrszívás.Szívd le neki alvás és etetés előtt,hogy ne zavarja.
Csak akkor szívd ,ha hallod is azt a tortyogó hangot,mert azért a szervezetének magától is kell gyógyulnia.
:)
Az a hozzászólás simán mehetne ált. iskolás nyelvtan feladatnak, "javítsd ki a helyesrási hibákat az alábbi mondatokban" címmel. Bocs az offért.
Szerintem is orrszívás, ha van mit egyáltalán szívni, ha épp csak "csillog" az orrocska, akkor nem is szükséges. C vitamin mehet nyugodtan, nem árt. Nekem az antibiotikum a gyógyszer, az biztos nem szükséges még.
"Döntsd"
A tengervizes orrspry és a C vitamin sem gyógyszer szerintem.
(Csak egy 6 hónapossal elég macerás lenne pl. paprikát etetni,hogy természetes úton erősítse az immunrendszerét.)
Csak simán az órrszívást javaslóm nálunk be vált, gyogyszert csak akkor ha más megoldás nincs.
egyébként döncsd el hogy mit szertnél életre való gyereket, vagy üvegházi növényt, ha a második akkor szaladj gyogyszerért ha az első akkor az amit már többen is javasoltunk órszívás
Porszívos orrszívóval szívasd ki a váladékot, a patikában vegyél csecsemőnek való Nasivin orrcseppet - ezzel lazítsd fel.
2 hete a kislányom is náthás volt - 3 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?
6 hónapos
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék még?
- A lányomat veri a barátja, mit tehetnék?
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Elektromos orrszívóról mik a tapasztalataitok? Egyéves a kisfiam és jön az orrfolyós időszak.Van olyan jó mint a porszívó?
- Szülők, oviba nálatok mehet orrfolyósan, vagy betegebben a gyerek?