A lányomnak 2 napja fáj a feje, azt mondja zúg és mintha nyomódna, meg folyik az orra. Szerintetek elvigyem orvoshoz vagy mi lehet a baja? (tudásbázis kérdés)
A legrosszabb szombaton volt, majdnem elmentem az ügyeletre. Annyira fájt a fejem, hogy képes lettem volna flector port iratni. Még soha nem szedtem, mindig elég volt nurofen/algoflex.
Orrom annyira el volt dugulva, hogy otrivin csepp már nem használt, a spray-t meg be se tudtam fújni annyira csípett. Van rá egy jó gyógyszer zyrtec-d, de persze az is vényköteles.
Aztán valahogy túléltem, de mivel nagyon be is voltam rekedve, teljes volt az idegesség.
Kaptam antibiotikumot, illetve kaptam volna orrspray-t, de az allergia miatt amúgy is kell. Fejfájásra algoflex, nekem napi 2 kellett. Reggel fejfájásra ébredtem, este a torkom fájt. Mást nem mondott, elég későn jutottam orvoshoz "ünnepek" miatt, orromból meg jön rendesen. Melegítőpárnát használtam, de annyi minden terjed a neten, nem tudom mi a jó.
Ha nem javulok megyek gégészetre.
Sziasztok... hát nem mondtak semmit... azt mondták, hogy orrcsepp semmi komoly baja nincs majd mennyünk a házi orvoshoz ha van valami komolyabb
eandi78 neked mit mondott rá az orvos?? mi jó rá??? Mert szerintem az van neki... De holnap a háziorvos talán többet mond
Újabb infó menet közben: már a torka is fáj... Már a kocsiban vagyunk, és visz be minket a férjem de nagyon aggódom...
Lüktet a feje olyan mintha nyomódna, vagyis úgy érzi, és folyik is az orra erre még rájött ez a torokfájás...
Köszi mindenkinek...
Ficánka5 azért lehet volt valami igaza...
De kiderül hamarosan...
Én nem vártam volna ennyi ideig!
Pakold össze és irány az orvos!
Vidd orvoshoz. Valószínű arcüreg gyulladás, de azt sem jó húzni halasztani, mert ha betokosodik, akkor a leszívása nagyon fáj. Már pedig fej csak akkor kezd el fájni tőle, ha kezd tokosodni.
Az én gyerekemnek is volt ilyen, teljes kivizsgálásra küldték..röntgentől kezdve, szemészet, fogászat, labor..minden.
Ez hogy lehet kérdés mit tegyél? Szerinted az itteni "jótanácsok" felmentenek attól ha baja lesz,és nem vitted orvoshoz?
Miért az internet az első ha beteg a gyerek,és miért nem az orvosát hívod?
Én ezt sem megérteni,sem elfogadni nem tudom.De ha gondolod válogass a diagnozisok közt,hátha megnyugtat..
Magasvérnyomás
migrén
homloküreggyulladás
allergiás nátha
Biztos lesz közte olyan ami megnyugtat és felment az alól,hogy orvoshoz vidd.
További ajánlott fórumok:
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Milyen laptopot válasszak 3 éves lányomnak?
- Név leendő lányomnak
- Ha kiderül, hogy a lányomnak halláscsökkenése van, mi fog történni?
- Tanácsot kérek, lányomnak mensi után 1 héttel gyógyszerszedés mellett újra megjött. ömlik, fáj 4. napja, mit tegyünk?
- 20hós kisfiam lábát megcsípte valami-nem szúnyog és elég csúnya az egész lábfeje-elvigyem orvoshoz?