Mit tehetek az üdülési csekkel, ha nincs rá szükségem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ki tud segíteni abban, ha lejárt az üdülési csekkem márc.10-én és nem vettem észre?
köszi
Meg lehet hosszabbítani, ha a lejáratig nem használjátok fel. (bizonyos összeget fizetni kell a hosszabbításért)A befizetéstől számítva 4 hét múlva küldik az értesítést, hogy ok.
Mi is így jártunk, csak időben kell elindítani a folyamatot,nem akkor, amikor már lejárt.
Sok fürdőhelyen belépők árát is lehet már ezzel fizetni, éttermekben szintén, bővült a szolgáltatások köre, ahol elfogadják.
Tényleg, meg is találtam, pedig hányszor jártam már az oldalon, de nem tudom mit néztem, mivel most igen egyszerű volt...:)
Kösz :)
Szia Zsuka,
katt az udulesicsekk.hu oldalra, ott az "elfogadóhelyek"-re és felkínálja pl. az egészségmegőrzést. Utána megyére, településre kereshetsz. Egy fél éve kerestem eü. szolgáltatást, akkor még volt fogászat is.
Sok sikert.
Sziasztok!
Erről már én is hallottam, de nem tudom, hol lehet őket megtalálni! A neten néztem, de csak a szálláshelyek, éttermek, esetleg állatparkok, meg néhány wellness van fent. Én szívesen használnám fel pl. az iskolakezdésre, fogászatra, de nem találtam sehol ilyet.
Tud valaki esetleg ilyenben segíteni?
Sziasztok,
az udulesicsekk.hu oldalon találtok szolgáltatókat, hol fogadják el a csekkeket. Ha nem sikerül elsütni, a lejárat előtt vissza lehet küldeni a kibocsátónak, hogy meghosszabbítsa a felhasználhatóságát. Vannak egészségügyi szolgáltatók, fogászatok is, amik elfogadják, sőt, kozmetikák.
Biztosan lehet találni valami vonzó lehetőséget :)
Szia!
Talán nem jól helyezkedünk! ;D
A guta?Engem évek óta,ráadásul mindig van valaki a környezetemben,aki így nyaral,holott bőven megtehetné saját zsebből is. :(
Én is tegnap néztem meg és majd megütött a guta! Én még sohasem kaptam ilyet!
:-(((
Szia,
Mi voltunk kétszer az Aquaworld-ben, Budapesten. Amennyit kaptunk, arra kevés volt, hogy leüdüljük, de arra sok, hogy elkajáljuk egy puccos helyen.
Maradt az élményfürdő... amúgy sem biztos, hogy eljutottunk volna egy ilyen nagyszerű helyre.
Ne is mondd,már tavaly is ez volt! :((
Ja,meg az,hogy volt aki mindig kap és nem a munkahelyétől.Igazságtalanul osztják ezt is,mint annyi mást ebben az országban.
asziszem!
Épp most néztem meg a pályázati kiírást és fel is húztam magam rendesen!!!wzzzzzz
Az üdülési csekk nem átruházható... viszont akinek a nevére szól, az "megvendégelheti" azokat, akik vele vannak.
És nem, attól még mert nem a neved van rajta, a kód a te nevedre szól!
Használd fel okosan és örülj,hogy kaptatok!
Sokan boldogok lennének,ha hozzájutnának.Sajnos,ha a munkáltató nem ad,nagyon korlátozott az a réteg aki igényelhet az alapítványtól.
értem, köszi.
csak nem valami nagy településen lakunk, és a környéken alig-alig van elfogadóhely. Legalábbis a neten. De ennek még jól utána kell járni.
Kis irigy! :DDD
Felhasználhatod: étkezésre, mi uszodabérletet is vettünk belőle, régebben tankolásnál is elfogadták, és még egy csomó lehetőség van.
Nézz utána!
További ajánlott fórumok:
- Mennyit vonnak le ha üdülési csekkel fizetünk, vagy annyit ér a csekk is mintha pénz lenne?
- Budapesten mely strandokon, fürdőkön lehet üdülési csekkel fizetni a belépő jegyet?
- Mit csináltok az üdülési csekkel, ha nem mentek nyaralni?
- Üdülési csekkel hol lehet tankolni?
- Szolárium üdülési csekkel? Tudtok ilyen helyeket, ahol elfogadják ilyen felhasználásra is az üdülési csekket?
- Üdülési csekkel külföldre ment az ismerősöm, lehetséges ilyen, ti is hallottatok róla?