Mennyit vonnak le ha üdülési csekkel fizetünk, vagy annyit ér a csekk is mintha pénz lenne? (tudásbázis)
Az Üdülési csekk értéke annyi, amennyi rá van írva. Ha fel akarsz használni pl. egy 10.000 Ft értékűt mondjuk szálláskifizetésre, arra figyelj, hogy a csekk értéke kevesebb legyen, mint amit a szállásért fizetsz, vagy pontosan annyi, mert nem váltják fel, és nem adnak vissza belőle.
Kp-re váltanám üdülési csekkemet , ha vkit érdekel szóljon
Én Hévíz mellett tudok egy nagyon jó Wellness Szállodát! Elő és utószezonban üdülésicsekkel 5000 Ft körül van/fő a szállás. Elég nyugis, kb. 15 embert tudnak elszállásolni. Napi egy óra wellness használat. Jacuzzi meg Infraszauna van és egy külső medence, még a gyerekeknek sem mély!!! Csodálatos a panoráma is! Ha kell infó vagy honlapcím, írj privibe.
Neked annyit ér, amennyi a kezedben van, de akinek fizetsz vele az csak az összeg 92-94%-át kapja meg, amikor beváltja....Itt a business
Nekünk mindenhol annyit ért a csekk is,mintha pénz lenne.Eladásnál szokták 50-75%-ban átvenni,de én azt is teljes árában adtam el.
Persze, az ugyan annyit ér, mint a készpénz. Nekünk is van és volt is.
Nyaraljatok sokat belőle :)
Mi is nyaraltunk már ilyennel a férjem kapta a mukahelyén.Nem vonnak le semmit ugyanannyit fizetsz mintha kézpénzel fizetnél.Csak ebből nem tudnak visszaadni.De mi a szállást és a reggeli vacsit is ebből fizettük.És igen sok étterembe elfogadják mi is voltunk férjem családjával vacsizni.
Köszönöm minden kedves hozzászólónak, és segítőknek.Utána nézek dolgoknak, és majd meglátjuk hogy mi lesz belőle.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek.
[link]
itt apartmanok és vendégházak vannak,de rengeteg!Balatonfűzfőn már voltam,jó a strandja de kissé kihalt volt nekem a hely,viszont nem túl messze van mindenféle szórakozási lehetőség...olvasd el!balatonszepezden is voltam,ott is jó a strand,de a víz mélyebb azon az oldalon!szerintem nézd át,te tudod nektek mi felelne meg!
Ugyananniyt ér, mint amenniy rajta van, viszont azt néhány helyen megszabjk, hogy a teljes érték csak bizonyos százalékáig fogadnak el csekket. Pl 100ezer Ft a nyaralás, és a szálloda azt mondja, 80%-ig fogadnak el. Akkor adsz 80 ezer csekket, és 20ezer kp-t.
ja igen!az lehet!mert mi nem adózunk utána,de akik elfogadják,azok igen!előfordul!
Már én is nézegetem a nyári szálláslehetőségeket, s képzeld el, találtam olyan ajánlatot, hogy megadja az árat egy éjszakára normál áron, s külön rovatban azok részére, akik üdülési csekkel fizetnek. S az drágább volt!
Légy elővigyázatos!
Köszi a hozzászólásokat!
Balatomparti hoteleket, nyaralókat keresek, két fő részére és lehessen fizetni üdülési csekkel, ami nem drága.Nem tudok választani.Segtséget kérek.
Én sem tudok mást mondani,nem adnak vissza belőle,vannak éttermek is ahol elfogadják,sőt strandok is PL:.Hajdúszoboszló-aqua park,és van egy babahotel:Kolping hotel-Alsópáhokon,ahol még a babának sem nagyon kell vinni semmit,mert a hotel ad mindent.Sajnos Balatoni helyen még nem voltunk szállodában csekkel,de a Google segíthet csak!Vannak olyan magán nyaralók is ahol elfogadják a csekket!Sőt!:az állatkertben,és a forma 1-en is!Bocsi hogy konkrét szállást nem tudok ajánlani!Legfeljebb Szilvásváradon tudnék de ott nincs fürdési lehetőség!
Pénznek számít. Ha nem ugyanannyi az összeg, akkor a maradékot nem kapod meg készpénzben. Ha a különbözetet nem hagyod ott borravalónak, akkor egészítsd ki készpénzzel, így marad még csekked máskorra. Egy évig használhatod a kiállítás napjától számítva.
Ugyanannyit ér, mintha pénzzel fizetnél, viszont nem tudnak belőle visszaadni!
én is csak ezt tudom javasolni:
www.udulesicsekk.hu
Ja, és vissza nem tudnak belőle adni.
Nem vonhatnak le pénzt azért mert üdülési csekkel fizetsz. Áfás számlát írnak róla amit neked is alá kell írnod. Amúgy annyit ér a csekk mintha pénzzel fizetnél.
Sok helyen étteremben is tudsz vele fizetni - de előtte kérdezd azért meg, mert nem minden étteremben fogadják el.
Köszi a hozzászólásokat!
Olyat kérdeznék, hogy menyit vonnak le ha csekkel fizetübnk, vagy annyit ér a csekk is mnint ha pénz lenne?
Balatonpari h9oteleket keresek, aki tud jelezzen!
Köszike
a Google keresőbe írdd be hogy www.udulesicsekk.hu
akkor kiad egy oldalt ahol megnézheted hol lehet beváltani az üdülésicsekkeket
Mi mindig azzal nyaralunk, mióta van. Rengeteg helyen elfogadják. Tök jó dolog!
Fórum - Üdülési csekk
ide írd be szerintem...
Szia!Mi sokszor használtunk már!De mi lenne a kérdés?
Üdülési csekkel kapcsolatosan kérdeznék olyanoktól aki már tapasztalt ilyen téren?Illetve vízparti szállókat keresek max 3*-ig, 1kmen belül.
További ajánlott fórumok: