Budapesten mely strandokon, fürdőkön lehet üdülési csekkel fizetni a belépő jegyet? (tudásbázis)
Én azt javaslom,hogy hívd fel a szállást,hogy elfogadják e.
Évek óta üd.csekkel megyünk szállásokra.Volt ahol símán elfogadták volna pl. a szülők üd.csekkét is.Sőt a strandon is mondták,hogy símán elfogadják.
Inkább telefonálj,mint izgulj,hogy akkor mi lesz:)
Szia!
Talán elfogadják.
De mindenképpen írasd alá az illetővel mert csak úgy érvényes.
Egy próbát megér. :)
Ha konkrétan tudod,hogy melyik fürdőbe mennél,akkor ott fel szokták tüntetni.
Szinte már mindenhol fizethetsz üdülési csekkel:)
hcs2
tőlem volt ahol kérték a személyit amikor használni akartam, míg más helyeken nem. szóval ez lutri, mert elvileg az használhatja fel akinek a nevére szól, illetve a közeli hozzátartozó ha azt úgy kérted cafetéria keretében.
Sziasztok.
Először telefonon kérdezz rá,hogy problémát okoz e ez a dolog.
Az fontos,ha jól tudom,hogy az illető akié,az írja alá.
Van ahol meg lehet ezt játszani.
Sucev, köszi.
Köszi a többieknek is de ezen már túl vagyok, mármint az ücs. honlapon, de ott leginkább szállás van feltüntetve nekem az pedig konkrétan nem kell, és sajna egyedül a lukács fürdőnél van jelölve h elfogadnak üdülésit is.
De az aquaword jó ötlet.
És bármilyen más tippet is szívesen fogadok.
Szia!
Az Aquaworld -t tudom ajánlani. Nem csak a belépőt tudod üdülési csekkel fizetni hanem azt is amit ott fogyasztasz és ráérsz akkor fizetni amikor mész haza. Nem kell vinni pokrócot meg napernyőt mert minden van ami a kényelmes strandoláshoz kell. Csak fürdőruha, törülköző és papucs kell.
www.udulesicsekk.hu
mindent megtalálsz:D
Sziasztok, valaki tudna nekem abban segíteni, tppet adni, hogy Budapesten mely strandokon, fürdőkön lehet üdülési csekkel fizetni a belépő jegyet?
illetve milyen látogatni valót lehet ezzel fizetni? (libegő, múzeumok stb.)
Köszi előre is
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?
- Tudtok olyan éttermet a Móricz Zsigmond körtér közelében, Budapesten, ahol elfogadnak üdülési csekket?