Mit tehet egy nő ha egy férfi nehezen lesz szerelmes? (beszélgetés)
Várd ki, megérheti! tapasztalat! ;)
sok sikert!
Ez nem igaz.
Az az ember mond ilyet, akinek az érzései nem felszinesek, hanem mélyek, és ismeri önmaga jó és rossz tulajdonságait, érzéseit.
Már megint a régi nóta. Rossz a hozzállás. Az előre nem tervezés gyereknél az sokkal felelősségteljesebb ugyebár.
Valaki segítene felnyitni a szemét?
Én csak a két kezem munkájában biztam, és nem számoltam előre sem 1 hónapot, sem 15 évet.
Iszonyatosan rosszul állsz mindenhez.
Én kedvelem a másként gondolkodókat, de azt nem értem miért tagadja az az ember a depit, aki igen mélyen csücsül benne. Kis önvizsgálat nem ártana neked.
"Csak egy példa: a gyerekvállaláshoz a nagy szerelem és odaadás édeskevés. Pénz kell hozzá, rengeteg pénz "
Tényleg?:DD Mit nem mondasz.
Hát ha pénzre néztem volna- ma nem lennének gyermekeim.
Semmit sem tudsz rólam. A depresszió távolabb nem is állhatna személyiségemtől, s nem vagyok semmilyen mókuskerékben sem. Megszoktam ezeket a reakciókat azoktól akiket megijesztenek a másképp gondolkodók, akik nem hisznek feltétlenül a mindent elborító rózsaszín felhőben. Csak egy példa: a gyerekvállaláshoz a nagy szerelem és odaadás édeskevés. Pénz kell hozzá, rengeteg pénz és stabil munkahely a következő legalább 15 évre. De ha tudsz boltot ahol lángoló érzelmekért adnak babakocsit csak szólj!
Erről ennyit.
Ugyan, csak evvel nyugtatod le magad, hogy benne maradhass a mókuskerékben, mert félsz megállni és kitekinteni belőle.
Ennyi:D
Ameddig ezt teszed, maradsz abban a helyzetben mint amiben vagy. Egyet lépsz előre és 3 hátra fogsz. És ez mindaddig igy lesz mig rá nem jösz erre.
csak sajnálni tudlak!!
remélem egyszer megtaasztalod..
Szia!
Pedig ez nagyon jó érzés! Fájdalmas mégis csodálatos! Rád férne hidd el nincs szebb a világon!
Vagy ilyen
Semmit nem lehet tenni,az vagy jön és van vagy nincs.
Ilyen egyszerű,bár próbálkozni lehet és kell is !!
Egy ffi vagy szerelmes vkibe vagy nem! Ha nem hát nem mit kell ezen témázni!
Amelyik meg szerelmes az ilyen:
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek lehet egy férfi is évekig plátóian szerelmes?
- Amikor a férfi szerelmes....