Mit tegyek, várjak holnapig? (tudásbázis)
Én a futártól vártam volna egy hívást,vagy üzenetet,vagy ha már itt volt egy értesítést róla,hogy itt járt!
A rendesebbek hívnak előtte fél órával vagy sms-t írnak hogy 8-18 óráig megkapja a csomagját!
Eddig mindig így történt.Azért kell megadni a tel.számunkat rendelésnél!
Mondjuk találkoztam már olyan futárral is,aki még szinte úgy viselkedik,mintha nem tetszene neki,hogy csomagot rendelünk és éppen hogy csak hozzánk nem vágják a csomagot!Gondolom egy ilyet fogtam ki!Ez a munkája rendesen kellene végeznie!Mondjuk vannak nagyon rendesek is közöttük!
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Írtam a reklamációs címükre és 5 perc múlva hívtak,hogy holnap megkapom a csomagot!
A futár valamit elnézhetett,mert azt mondták nem tudják a futár mit csinálhatott,elnézést kértek!
Nem volt az e-mailben valami telefonszám? A cégé vagy magáé a futáré? Néha még azt is megadják.
Van a honlapjukon valami szám, amit még most fel tudsz hívni?
Nekem egyszer volt olyan, hogy semmi értesítés nem jött, csak a szomszéd látott egy nagy kocsit a házunk előtt, se értesítő bedobva, semmi, de másnap újra kihozták.
Neten rendeltem egy csomagot és a futárszolgálattól kaptam egy emailt,hogy ma kézbesítésre kerül.Most este olvastam el,de
nem jött a csomagom,telefonon se hívott a futár.
A csomag nyomon követésénél azt írják,hogy a kézbesítés sikertelen,storno nem sikerült kézbesíteni!Ez mit jelenthet?
Egész nap itthon voltam csak a boltba ugrottam el.
Se egy értesítés,se egy telefon.Nem értem hogy lehet ez?!
További ajánlott fórumok:
- Csirkemáj nem romlik meg holnapig?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Csöpög a bojlerem. Felrobbanhat holnapig?
- Holnap lesz a Kislányom 3 éves! Gyes egész hónapra jár, vagy csak holnapig? Utána irány a munkanélküli?
- Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom?
- Ha ma meghámozom a gombát és csak holnap használnám fel akkor nem lesz baja holnapig?