Mit tegyek, hogy két éves lányom megértse? (beszélgetés)
Ez érthető, mert idegen ország egészen más a környezet és az életviszonyok egy kis időnek el kell tenni mire megszokja és alkalmazkodik azokhoz.
A nyelvi nehézség is gondot okozhat egy bizonyos időnek el kell telni mire betud illeszkedni azok közé. A kétéves gyermek még teljesen ezeket az új dolgokat nem tudja felfogni. Mire megszokja addigra már hazaér a család Magyarországra. Kivánok sok szerencsét és kitartást Üdv.Ágnes
Szia!
Majdnem ugyan ijen hajoban utasztam en is.Csak az en lanyom 6 eves.Mi is kikoltosztunk kulfoldre es eleinte honvagya volt,de te jobb esetben vagy o meg kicsi es bisztos vagyok benne hogy jo helyre mentetek kulfoldre igy latni fogj majd a kulombseget.Te vagy az anyuka teged visel meg minden,most is neked kell erosnek lenned es szeppen elmagyaraznod hogy ti mar nem ott eltek de sokat latogattok haza,par honapod adok es meglasd minden szokassa valik.Amint mondtam o meg kicsi,az en lanyom is elfogadta,mostmar itt vannak baratnok.
Sok szerencset es kitartast!
Menni fog,minden ido kerdesse!
udv.Amarilys!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a lányom 15 évesen bejelenti, hogy terhes?
- Anyósom nem hagyja, hogy úgy neveljem a lányom, ahogy szeretném. Mindent megenged neki amit én nem. Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy 8 éves kislányom kb 6kg-t fogyjon? Rendszeresen sportol, de imád enni.
- Mit tegyek hogy kamasz lányom elfogadja azt akit szeretek?
- 18 hónapos kislányom még mindig felkel éjjel és igényli, hogy odabújjon mellém. Mit tegyek?
- Kislányom (1, 5éves) haja már éppen olyan hosszú hogy belelóg a szemébe, de a csatot, hajgumit kiveszi, mit tegyek?Levágni nem akarom!