Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
Szia!
17 évesen voltam kb. ugyanígy, azóta is szidom annak a jópár hónapnak minden egyes elvesztegetett másodpercét, amit azzal a hulladékkal töltöttem.
Mivel 1. szerelmem volt, naiv voltam nagyon-nagyon.
Sajnos, csak sokára esett le, hogy az NEM PÁRKAPCSOLAT, ahol CSAK én szeretem, ő meg nem. Mert amiket írsz, velem is ugyanezt csinálta. De, ha szeretett VOLNA, nem így lett VOLNA...
Legyen több eszed!
Szia!
Egy tao mester mondta:
"A férfiaknak térre,a nőknek időre van szükségük."
Mennyire igaza volt,van.
Na,hát érdekes dolog ez.Én is ennyi idősen jöttem össze még az exemmel és 4 évig húztuk.Ott ő nem engedett engem sehová,én utasítottam vissza őt,meg leráztam stb.Aztán sikerűlt behálóznia,majd fordult a kocka.Ő hidegűlt el tőlem és ő szart a fejemre.Ennek köszönhetően meg is csaltam,nem is 1x.Sajnos akinek nem adnak teret,az előbb utóbb félre lép.A vége felé már verekedésig fajultak a dolgok,majd mikor eljegyzésre került volna a sor előtte egy héttel inkább elhagytam,nehogy megbánjam,de aztán utána könyörgött egy jó ideig meg siránkozott meg ígérgetett,de kit érdekel. Azóta klassz,van egy vőlegényem és egy kisfiam.
Azt hozzá kell tennem,volt,hogy berágott,mert táncoltam stranddiszkón,fogta magát és otthagyott,nekem meg éjfél után kellett a balaton partnál a főút szélén hazagyalogolnom (erdő mellett),ami kb 2órámba tellett.Ráadásul olyan helyen kellett elmennem,ahol a kurvák szoktak kinn állni.Gondolhatod mit gondoltak az arra jövők,na mind 1.
A lényeg hagyd el,találsz jobbat nála,aki megbecsül és szeret és mindent megtenne érted!
Fájni fog,de ki lehet heverni!:)
Sya!
Egyértelmű hogy ez a pasi nem szeret téged. Ne hagyd hogy így bánjon veled! Ne légy buta, ne hagyd, hogy érzelmileg roncsoljon.
"Mivel érdemeltem én ki azt, hogy egyedül hagyjanak?! Kimentem a discoból, felhívtam. Hallottam a zenét a hangzavart, tehát ő is bent volt a szórakozóhelyen. Igen, részeg volt... tulajdonképpen elfelejtett. Annyira megalázó volt! Hiába üvöltöttem, hogy jöjjön ki, nem jött. Sms-t is írtam, semmi. Na, mondom, akkor én megyek be, de szétverem. Pont akkor jött ki.
Hát nem vártam meg, míg kiér... felpofoztam. Még ennyire soha senki nem alázott meg. És mindezek után részegen kijelentette, ha most hazamegyek vége. Mondanom sem kell, hogy otthagytam. Utánam se jött. A lényeg az, hogy úgy gondoltam, ezek után nem lenne helyes csak úgy megbocsátani, de kidobni sem, hiszen szeretem ettől függetlenül."
Istenem! De jó, hogy ilyen szempontból nálam megértőbbet - remélem - nem talál a Kedvesem. Hogy lehet ennyire kisajátítani valakit? Olyan dolgokat írsz ebben a részben, amitől akárkinek égnek áll a haja! Üvöltesz neki a telefonba, megvered...Ebben semmi megalázás nincs, maximum szarul esik a helyzet. Én sem szeretem, ha elfelejtenek. De az írásodból árad az, hogy mennyire nem érezte jól magát szegény veled. Neked nem az a bajod, hogy haverokkal volt, neki viszont a túl sok együttlét tehetett be. Egy jól működő kapcsolatban nem történik mindez meg. És mint írod is, már jól érzed magad szingliként, akkor nem értem eddig miért volt a srác a hibás. Te nem mertél kilépni a kapcsolatból, változtatni a dolgokon.
Még annyit szeretnék a félreértések elkerulese erdekeben irni,hogy nem az volt a problemam,hogy haverokkal volt,hanem h ő hivott el abba a buliba,amikor kedvem se volt hozzá,tehat szerette volna h vele legyek.Ő egyebkent nagyon ritkan iszik,pont ezert art meg hamar neki,sosem csalt meg,én vtam az aki félrenézegetett,de mindig megbocsajtott.Neki csak én voltam!! Az utobbi idoben tenyleg sokat veszekedtunk,mert vele sajnos nem lehetett komoly dolgokrol beszelni,ha valami problema,nezetelteres volt,akarhogy kertem nem tudta semmivel indokolni a tetteit meg probalta elterelni a szot,és beleőrültem abba,hogy hiaba magyarazok nem ert meg.
És sztem az nem altalanos dolog,hogy egy pasi egyedul hagyja a baratnojet,foleg egy idegen helyen.Sztem az a normalis,ha egy ferfi ha csak felszemmel is de figyeli a bnojet,pláne az en esetemben,mert nagyon jol tudta,h elegge nyomulnak a pasik...és megis leszart.uh megerdemelte a pofont ha tehetnem ugyanigy felpofoznam.
hát pedig addig én biztos el nem hiszem, míg elém nem kerül :D
ha meg elém kerülne, először a szerző nevét nézném meg, hogy a nemét is megtudjam, ha érted, mire gondolok :D
kevesen vagytok, de vagytok. szám szerint nekem a 4.
"nem kell fizikai erőhöz folyamodni. pláne lány. . ."
AZTAAAA...Pláne lány??Hát gratulálok... Szóval a fiúk inkább verjék a nőket.Mert hát egy lány ilyet ne tegyen,mi?! : /
Szia!
Sajnos a felmérést nem találtam meg, de sok olyan oldalt találtam, ahol hivatkoznak rá. Mindenhol a nők javára billen a mérleg nyelve. De nem hinném, hogy ennek különösebb jelentősége lenne, talán egy szociológusnak érdekes.
Köszönöm a bókot. Minden esetre sikerült megosztanom a "közvéleményt" és a fórumozókat.
:)
upffff. a mai rákos betegek nem egyenlőek a mai fiatalokkal. mivel a mai fiatalok még nincsenek 30-40 évesek, igen nagy logikai csavar kell ahhoz, hogy a kettőt összekösd. félek ez a csavar hamis.
írtó nagy általánosítások, amiket írsz, alig bírom elolvasni, booocsi
csak azt a statisztikát látnám, mert addig nem hiszem el :) a többi korrekt.
üdítő érzés tudni, hogy akad azért normális férfi a világban
nem mentegetem, de figyelembe kell venni, hogy nem arányos a két fél viselkedése. ilyen fiatalon még el lehet nézni akár késést, akár részegedést. nem 40 éves betokosodott, részeges férjről van szó, hanem buliról a haverokkal. értem én, hogy sérti a lány egóját a késés, meg hogy tettek rá. talán idősebb korban megértőbb lesz, mert a feltétlen szeretet nem arról szól, hogy nem lehet szórakozni, kirúgni a hámból vagy késni. ha férfi lennék, ilyen csaj mellett nem maradtam volna ilyen viselkedés után. kőkemény alázás. őszintén te igen?
ne essünk túlzásokba, csak részeg volt. nem csajjal jelent meg vagy bármi ilyesmi, igazán megalázó történt...
beolvasást megérdemel, de pofont senki sem. ezeket el lehet intézni szavakkal, nem kell fizikai erőhöz folyamodni. pláne lány... nem írom le, mennyire tartom ezt a viselkedést primitívnek...
a sorrendedet kijavítanám :) megbeszéltek valamit, nem jelent meg, mert előtte (nem helyette) elment a haverjaival, ahol részegre szórakozta magát és nem reagált a barátnője hívásaira. tök jogos a letolás, a reggeli fejmosás, de pofonosztogatás enyhén szólva túlzás!
Drágaságocska, akárhogy akarod kiforgatni a dolgokat, el kell keserítselek: nem említettem a mondandóim közt, hogy nem voltak soha kérdéseim.
Nem látok mást, csak, hogy erősen bizonygatsz. Verbálisan közöltem, hogy magadban már lassan képzeletbeli genetikai módosításokat ötlesz ki. :)
Ha szószerint érted, akkor sem haragszom, elvégre nem társult az írásaimhoz mosolygás és semmilyen mimika, pedig voltak, miközben írtam.
Mégis te tetted fel óket :)
Ezzel most nem írtál újdonságot nekünk, hogy mindenkinek vannak kudarcai. Persze, hogy vannak. Egyszer fent, egyszer lent. Ilyen az élet. Mi ebben a meglepő???
Én meg azt látom, hogy szavaiddal megint kezded a sértegetést. Ugyan, most nem rám adtad azt a bizonyos inget, amivel pedálozol...
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal!