Mit tegyek, hogy a fiam ne hordjon haza minden bacit az oviból?Napokban fogok szülni! (tudásbázis)
Reklámnak minősülne...
Nem vagyok forgalmazó, csak vásárló.
Megelőzésre hetente egyszer ősztől kezdődően, de általában csak ha "gáz van ".
A tájékoztatójában minden benne van.
Az Oscillococcinum egy tökéletes dolog megelőzésre és már meglévő baciknál, de minden problémára ( torokfájás, mandula-gyulladás...) van kis üvegekben bogyó.
A lényeg, hogy a kúra alatt semmi mentholos dolog ne legyen ( rágó, fogkrém, bedörzsölés..)
Már 7.éve senki nem kapott a családomban antibiotikumot.
Szia!
Milyen homeopátiás szert tudsz ajánlani?
Hogy ne hordjon minden bacit haza ?
Nem próbáltad még a homeopatia-t ?
+ 1000 mg-os C-vitamin pezsgőtabletta csodákra képes.
Azt hiszem,megvárjuk,hogy fogja bírni a az ovit az immunrendszere,és ha úgy látom,kiveszem.A nagyobbik-most középsős-eleinte negyon beteges volt,de szerencsére jól megedződött.Bár még az is lehet,hogy nem lesz gond a "kiscsoportosommal" sem,hiszen bármikor beteg volt a nagy,Ő is elkapta.Reménykedem!Hátha a Picike is erős lesz!
Adom a fiúknak a Béres cseppet,meg multivitamint,
úgyhogy talán megússzuk...
A nagy nagyon várja a hugit,de a kicsi hallani sem akar arról,hogy tesója legyen-mégegy.Nagyon sokat nyúzzák egymást,ha nem a nagy,akkor a kicsi kezdi.Szóval csend csak akkor van,ha alszanak.
Nálunk a nagy szeptembertől februárig vidáman járt bölcsibe, majd szülés előtt egy bő hónappal kitört rajta hogy utálja a bölcsit és elkezdett betegeskedni. Én kivettem a bölcsiből, 2 hónapot itton volt, aztán óvatosan elkezdtük visszaszoktatni május táján. A nyári szünet után kezdett újra rendesen járni, mostmár nincs vele gond.
A kicsi egyébként ha anyatejes akkor minimális eséllyel kapja el a nagytól a vírusokat. Mi felnőttek annál inkább. Eleinte én is úgy éreztem hogy a 2 gyerekkel megbolondulok, az első 2 hónap nagyon húzós volt, de túléltük. Most fél éves a kicsi és imádják egymást!
erős immunrendszer!
vitaminok, gyógytea, egészséges étkezés
Ezen a legtöbb gyerek átesik. Nekem a középső még a bölcsiből hozott fél évig haza mindent, de ez természetes, az otthoni "burok" után. Tavaly még ovis volt mikor a legkisebb megszületet, de az 1 év alatt egyszer sem hozott haza semmi fertőzést. Sőt, a kicsi fertőzte meg 2x -is.
Az első naptól kezdve segített etetni, ölelgette, a mai napig.
Azt meg hogy a másikat, ha csak ő nem akarja egy kis ideig, nem kell kivenni az oviból. Szerintem.
Bocsi
Szia
Szerintem ne aggódjál,mert semmi gond nem lesz ha a terhességed aggaszt,mert minél jobban félsz annál rosszabb...
Sajnos az ovi evel jár,hogy sok bacit összeszednek ,és nincsen mit tenni ellene...
Egy megoldás marad ...ha nagyon aggódsz inkább hagyd otthon...gondolom már szűlésin vagy...és maradjon veled...akkor nincsen az a veszéj ,hogy hazaviszi a bacilusokat....
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok!
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Minden este kész tortúra az altatás. Mit tegyek?
- Anyósom nem hagyja, hogy úgy neveljem a lányom, ahogy szeretném. Mindent megenged neki amit én nem. Mit tegyek?
- Egy csepp is növeli a tengert - Low waste a mindennapokban 2. rész: Szelektív alapok
- Egy csepp is növeli a tengert - Low waste a mindennapokban 1. rész