Mit tegyek ha fáj a fejem? (beszélgetés)
Köszi a válaszokat! Szerintem a fronttól lehet, pihentem ma már amikor a kicsi lányom engedte és már jobb :) olvastam a neten, hogy a középső ujjunkkal nyomjuk meg a szem tövénél az orrunk felé és hirtelen engedjük el. nekem ez most jó volt!
szép délutánt Mindenkinek!!!
A fejfájást okozhatja még alacsony v. magas vérnyomás is. És lehet agyvérzés előjele is. Nem szabad hagyni, hogy huzamosabb ideig fájjon a fej. Ha a gyógyszer nem segít, feltétlenül orvoshoz kell fordulni.
Nagyon sok fájdalomcsillapítót lehet már kapni, kérdés, hogy te melyiket próbáltad, mert másként hatnak a különböző problémákra.
Nekem egy természetgyógyász régebben azt mondta, hogy a tarkóra masszírozott tiszta alkohol (pálinka, vodka) csillapíthatja a fejfájást.
Nekem az orrpolipjaimtól szokott fájni a búrám!
Elkezdi az orromtól, és kis idő múlva már zsong-szorít az egész fejem...Valami szörnyű...
Fül-orr-gégészeti vagy szemészeti gond is okozhatja! Nézesd meg magad!
Az is lehet, hogy van egy régi homlok-vagy arcüreggyulladásod, ami nem lett kikezelve!!!
Én nem is olvastam, rájöttem!:D Gondolom valami olyasmi lehet benne, hogy az adrenalin megnő és helyrerakja fejem... de valszeg ez hülyeség. Mindenesetre nekem olyankor vissza se jön!:)
Amúgy szerintem is el kéne menned orvoshoz, pl szemorvoshoz! Tényleg nem túl átlagos ha napokon keresztül fáj a fejed.
-igyál sok vizet
-kínai balzsammal kend be ott ahol fáj
-masszir is segíthet
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Hajmosás után egy nappal már úgy viszket a fejem, hogy majd megőrülök, véresre vakarom. Mit tegyek?
- Beütöttem a fejem az ablakba, jó nagy púp lett és fáj, mit tegyek?
- Alacsony a vérnyomásom nagyon (87/57), és nagyon fáj a fejem! Mit tegyek?
- Felraktam egy pakolást az arcomra és mikor lemostam tiszta vörös lett a fejem és úgy érzem mindjárt meggyullad. Mit tegyek?