Mit tegyek, ha egy nappal hamarabb kezdtem el a fogamzásgátló szedését mint kellett volna? (Hnap kellett vna de ma vettem be) (tudásbázis kérdés)
8. Zeina
2009. okt. 23. 11:28
Köszönöm szépen! :) Rem.tényleg csak annyi lesz, hogy egy nappal hamarabb fog megjönni... Csak nagyon megijedtem! :)
7. 6bdce19b3c
2009. okt. 23. 06:48
nem lesz semmi baj..szedd tovább nyugodtan! Ez nem akkora bibi:-)
6. Zeina
2009. okt. 22. 23:19
Igen, már 5 éve szedem kb. Csak teljesen megzavart, hogy hnap nem kell menni dolgozni, és azt hittem péntek van... Tiszta hülye vagyok! :) Csak azért izgultam, hogy nehogy felboruljon a ciklusom, mert lesz majd egy műtétem, amikor nem lehet meg, és nem akarom, hogy ez miatt gond legyen!
De köszönöm a választ!!! Nagyon megnyugodtam!!!!!
5. era741211 (válaszként erre: 4. - Zeina)
2009. okt. 22. 23:16
Jajjj bocsi....igen úgy értettem....hogy valószínű egy nappal előbb!De ez nem biztos.....csak annyi biztos,hogy semmi gond nem lesz belőle,és a fogamzásgátló hatás így is tökéletes!
Ha régebb óta szeded,lehet,hogy nem változik semmi....
4. Zeina
2009. okt. 22. 23:14
Tolódni? Vagy hamarabb fog megjönni egy nappal?
3. era741211 (válaszként erre: 2. - Zeina)
2009. okt. 22. 23:11
Semmi baj....valószínűleg egy nappal tolódni fog a ciklusod!
2. Zeina
2009. okt. 22. 23:09
Felborulhat a ciklusom, vagy csak annyi lesz, hogy egy nappal hamarabb fog majd megjönni?
1. Zeina
2009. okt. 22. 23:09
Mit tegyek, ha egy nappal hamarabb kezdtem el a fogamzásgátló szedését mint kellett volna? (Hnap kellett vna de ma vettem be)
További ajánlott fórumok:
- Megéri 17 évesen elkezdeni a fogamzásgátló szedését?
- Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Mennyi idő után "indul be" ismét a peteérés?
- Sok ismerősömnek miután abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hónapokra leállt a peteérése.Szerintetek mennyire jók a fogamzásgátlók?
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- Ha szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését 2,5 év után, szólnom kell róla az orvosomnak?
- Jangee fogamzásgátló szedését összekevertem így lehetek terhes?