Ha szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését 2,5 év után, szólnom kell róla az orvosomnak? (tudásbázis)
Én se szóltam mikor abbahagytam igaz akkor azért hagytam abba mert babát akartunk ,nem is szólt a doki érte .
Én nekem a döntésem szedem e vagy se vagy járok szűrésre vagy se bár mióta ujra szedem azóta évente járok szűrésre mert a háziorvosom csak évenkénti rákszüréssel irja ki a fogamzásgátlót .
Ezzel én azért vitatkoznék, de felesleges...
Reméljük a legjobbakat!:) Én is ezt mondtam magamban, amikor a terhességit tesztemet csináltam...:)
Jóóó, ha vigyáznak és tényleg használják NEM lesz óvszeres babájuk!!!
Ha meg nem védekeznek... akkor nem kell a szent lélekre fogni... :P
:)
Én abbahagytam magamtól sok év után, majd éves rákszűrés alkalmával ezt bejelentettem a vizsgáló dokimnak és majdnem leharapta a fejemet.
Azt mondta ne én tudjam már...
:-/
Lehet csak harapós kedvében találtam...
Amúgy, szerintem sem kell szólni. :S
Lehet rosszul tudom?!
Nem kell szólni én se tenném, ha abbahagynám, esetleg ha után a gond van akkor mindenképp el kell menni orvoshoz.
Nekem is a háziorvos írja fel, ill. anyukámnak, mert messze lakom, kb 2 éve nem is látott a doki.
Csak nem értem ha védekeztek óvszerrel akkor miért kellett a gyógyszer?
Én nem szólnék, hisz az én testem, az én döntésem. Az orvos majd még rábeszél, hogy milyen jó dolog az.. :)
Viszont az biztos, hogy elmennék pár mensivel később az orvoshoz, megnézetni, hogy minden rendben van -e.
Pár hónap (jobb esetben), amíg helyre állnak a dolgok.
További ajánlott fórumok:
- Megéri 17 évesen elkezdeni a fogamzásgátló szedését?
- Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Mennyi idő után "indul be" ismét a peteérés?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátlót?
- Szerdán kellett volna abbahagynom a fogamzásgátló szedését, de pénteken még bevettem. 8 nap szünet és utána pénteken kezdem megint szedni?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátlót? Be kell fejezni a levelet?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátló tablettát és min. mennyi időre?