Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátlót? (tudásbázis)
Stodette!
De mától egy szemet sem többet.
Ha tesóm nem ugyanezt szedné, már rég a kukában landolt volna, de így neki adtam.
Csak ugye ne felejts el gumit venni.
Vagy maradjon a kígyó a gatyában.
ja, aha hányingered is lehet tőle naná
meg lüktető fejfájás....
ha most abbahagyod valószínűleg mensihez hasonló élményben :) lesz részed, ennyi.
legalábbis nekem így volt.
Gondolom, ez a tanács arra szól, ha alapból minden rendben, csak pl. baba miatt abba akarja valaki hagyni.
Az antibiotikumot is legalább 5 napig kell szedni, de ha allergias lesz valaki az egyik összetevőjére, azonnal abba kell hagynia, és másikat kap. Gondolom, te a fogamzásgátló valamelyik ósszetevőjére vagy allergiás. Majd ínak másikat.
Régebben is szedtem, kb 1 évig (ugyanezt). Állandóan fájt a fejem. Miután abbahagytam, 1-2 hónap múlva a fejfájásom is elmúlt. Azóta tudom mitől fájt a fejem annyit!
Most elkezdtem megint, gondoltam adok még 1 esélyt. De nembírom. Nem akarom vissza azokat a migréneket, borzalmas volt :(
bármikor.
engem ilyen fejfájás meggyőzne, hogy egy szemet se többet...
amikor akarod
én is kidobtam anno:))))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet enyhíteni a fogamzásgátló okozta hüvelyszárazságot és csökkent libidót?
- Ha szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését 2,5 év után, szólnom kell róla az orvosomnak?
- Szerdán kellett volna abbahagynom a fogamzásgátló szedését, de pénteken még bevettem. 8 nap szünet és utána pénteken kezdem megint szedni?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátlót? Be kell fejezni a levelet?
- A fogamzásgátló tablettát tényleg el lehet kezdeni még az 5- 6. napon is? Mikortól hat?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátló tablettát és min. mennyi időre?