Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátló tablettát és min. mennyi időre? (tudásbázis)
5. 5e48d37001
2009. júl. 2. 15:45
Szia!
Már most kezdjél el szedni valamilyen hajvédő vitamint,biovanne vagy forcapil.Sajnos a hormonváltozás kihat a hajhagymákra és hajhullást idéz elő( néha ilyesztően súlyosat),legyen tápanyaggal ellátott a fejbőröd.
Szerintem is szedd be azt a levelet végig.
4. f32049905f (válaszként erre: 2. - 4ce0ebd54f)
2009. júl. 2. 14:39
csatlakozom az előttem szólóhoz. amit elkezdtél, azt be kell szedni, az már tényleg majd rajtad múlik, mikor kezded újból a szedést.
(én akkor szedném újból, ha megint tartós kapcsolatom lenne)
3. 3952bcd4e7 (válaszként erre: 2. - 4ce0ebd54f)
2009. júl. 2. 14:38
Én is igy gondolom.
2. 4ce0ebd54f (válaszként erre: 1. - 2c2939f66e)
2009. júl. 2. 14:35
Szia!
Ezt az egy levelet azért mindenképpen szedd be! Utánna már rajtad múlik mikor kezded újra. 1 hónap vagy 2, vagy még több. Nem lesz semmi gond!
1. 2c2939f66e
2009. júl. 2. 14:31
Párommal szakítottunk, jelenleg nincs is más a láthatáron, először túl kell tennem magam ezen a csalódáson. Abba szeretném hagyni a tabi szedését. Úgy hallottam, hogy egy levelet végig be kell szedni és utána lehet abbahagyni, legalábbis a szervezetnek így egészségesebb. Nem tudom, meddig nem lesz rá szükségem, de min. 2-3 hónap úgyis lesz vagy több... Mégis baj lenne, ha csak 1 hónapot hagynék ki, vagy csak pár hónapot???
További ajánlott fórumok:
- Lehet patikában fogamzásgátló tablettát recept nélkül kapni? Ti milyet használtok?
- Mikor lehet abbahagyni a fogamzásgátlót?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?
- Lehet szedni fogamzásgátló tablettát jóval 40 felett? Milyet?
- Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, de lehet-e mellette hormonális fogamzásgátló tablettát szedni, ha igen, melyiket?