Lehet szedni fogamzásgátló tablettát jóval 40 felett? Milyet? (tudásbázis)
Nem az volt a kérdés, hogy lehet-e, hanem, hogy aki esetleg szed, annak milyet írtak fel. Nekem tavaly még javasolta a doki, azt mondta, a modern készítményeket a klimaxig lehet szedni. Kíváncsi voltam, kinek milyet írnak ilyen korban, akár priviben is légyszi! Nekem nem fogamzásgátlásra kell, tehát más nem jön szóba, hanem a bőröm miatt, amit csak ezek a hormonok tudnak helyrehozni.
Egyébként a mellrák kockázatához nincs köze, a trombózisveszélyt fokozza, pláne dohányosoknál és elhízottaknál, de én egyik sem vagyok.
Köszi, ha írtok konkrét gyógyszer-nevet!
Szia
40 felett, még csak-csak, de 45 után, már minek?
Ha már szültél, tetess fel hurkot, van nagyon jó minőségű, észre sem lehet venni.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy szed(ett)-e valaki 45 év körül fogamzásgátló tablettát? Ha igen, konkrétan milyen fajtát? 40 körül váltott másikra a doki vagy ugyanazt írta fel továbbra is, amit korábban?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Hány éves korban kezdtél fogamzásgátló tablettát szedni?
- Lindynette fogamzásgátló tablettát elkezdjem-e szedni, vagy ne? Meghízok-e vagy ez már a múlté, a hízás a tablettától?
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Segítsetek nekem fogamzásgátlással kapcsolatban! Hogyan kezdjem szedni újra a tablettát ebben az esetben?
- A fogamzásgátló tablettát csak a menstruáció első napján lehet elkezdeni szedni?
- Vérnyomáscsökkentőt kell szednem, de lehet-e mellette hormonális fogamzásgátló tablettát szedni, ha igen, melyiket?