Mit tegyek ha depis vagyok? (beszélgetés)
azota kitalaltad mar, kicsit hasonloan erzek en is?
keresek valami motivalo erot, es eleg nehez talalni..... .:)
Mármint az emberekkel kapcsolatban ne legyenek???
Ne legyenek "elvárásaid".
Fogadd el a dolgokat olyannak, amilyenek, próbáld meg a dolgoknak a jobbik oldalát nézni.
Egyébként a tegnapi depimet sikerült leküzdenem már jobban vagyok!! :DD
Én is amerre csak térülök-fordulok mindenkiben csalódnom kell!! Nem értem... Már senkiben nem lehet megbízni ebben az országban??
Én pont ugyan így vagyok. De nekem nem kell még csak menekülnöm sem, mert álló nap egyedül vagyok itthon. Nálam a barátaim tettek be nekem rendesen... Vagyis azt hittem, hogy azok. Most teljesen magam vagyok, párom sincsen. Senki sem nagyon... Én is ezt kérdeztem tegnap: mit lehet ilyenkor csinálni?
Holdfogyatkozás lesz ma este!! :DD
+ egy jó gyümölcs és zöldségsaláta... csak ne ebben a nagy forróságban... kimenni az erdőbe, hegyoldalba...
Hasonló volt a múltheti szitu!! :)) Egy réten ültünk, vittünk plédet, meg alamizsnát magunkkal, amit ott meg is ettünk...a kismanóm pedig labdázott!
Akkor képzeld el, hogy ott heverésztek a réten, csobog a víz, jó a levegő, a kicsit szemmel tartjátok és vígan szaladgál egy nagy piros labdával... És nem is kerül olyan sokba - csak a sültpisztráng...
Ott már voltam egy jópárszor!! Nagyon kellemes! Múlt hétvégén egy laza séta vol Parádfürdőn...jó volt
Szilvásvárad...?? Fölmenni a barlanghoz, inni a forrásból, enni egy jó sültpisztrángot... ott a nagy fákkal körülölelt hatalmas rét...
Én a természetbe vágyom, távol a világ zajától, és emberektől...tudod hova utaznék szívesen?? Svájc, vagy Skócia, Ausztrália, Angkor, Tibet...mindegy melyik...akár ilyen sorrendben is! :DD
Egy éve a munkán és a szüleimen kívül nem voltam sehol. Azt mondtam a napokban magamnak, hogy ki kell mozdulnom itthonról...
Ha már átsétálhatok a Lánchídon, már jobban fogom érezni magam. Ezárt utazom oda-vissza majdnem 300 km-t :)
Lehet...tényleg jót tenne egy nyaralás!! :DD
Ez nem depresszió, hanem inkább érzelmi kimerülés.
5. éve vagyok gyesen, mert a kisfiam epilepsziás...vele kapcsolatban minden pozítív változásért hálás vagyok!! Nagyon sokáig itthonról menekültem volna, mert azt hittem be vagyok zárva, el a világ elől...szeptember óta dolgozgatom egy szépségszalonba...nincs sok vendégem, mert csak ha van időm a kisfiamtól akkor vállalok munkát...de valahogy megfordult a világ és azt gondolom mégis itthon vagyok biztonságban!! :SS
Volt, amikor sírtam a gázszámlától. Azzal vígasztalt a fiam, hogy örüljek neki, mert ez azt jelenti, hogy van otthonunk és nem fáztunk...
És mindegyikben igaza volt.
A jó természetes: van otthonod, férjed, gyermeked, étel a hűtőben, víz a fürdőben; és mindegy, hogy esik az eső, süt a nap, nem rossz a mosógép, működik a net és a tv, a barátok, a család, stb.
Ha van rá módod, a kisfiad add át néhány napra a nagyszülőknek, testvérednek, rokonnak, aki szívesen fogadja. Te pedig ezalatt varázsold el a férjed.:)
Én is depis lettem a gyes alatt, de a gyerekeket nem adtam ki a kezemből, mert azt hittem, akkor rossz anya leszek... hiba volt. Nekik is jót tett volna a környezetváltozás!
Elvileg pontosan ugyan annyi esély van arra hogy jó dolog történik egy nap az emberrel, mint arra, hogy rossz...akkor miért mégis mindíg a rossz? Vagy a jót nehezebben vesszük észre?? Pedig én fogékony vagyok ilyesmire...mármint hogy észrevegyem az apró jókat is!??
A lelkünknek, az érzelmeinknek is kell a "fürdés", ahogy az ember fogat és hajat most; ahogy naponta mosakszik....
3 hónapja...belenyúlt a kisfiam! :))
+ hónapja lakunk új kis lakásunkba éppen az új környezet megvan, de problémák +mindenhova jönnek velünk! :SS
Filmben a Sivatagi show...
Az ember lánya nagyon be tud szűkülni a falak között hónapról hónapra...
Kellen az új élmény, hatás, nem megszokott környezet.
Végül is levitte!!Másodjára! :DD Sajnos munkám nincs sok...gyesen vagyok a kisfiammal...sírni meg már régóta nem tudok!! Egyszerűen nem megy! Tegnap éjjel elvarázsoltam magam az Aranyhaj című animációssal! Nagyon jóóó volt!! Annyit rötyögtem magamban! XD Nézzétek meg!
Vagy egy jó gyalogtúra a hegyekbe.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
- Csokifüggő vagyok, napi minimum egy tábla, de sokszor annál is több. Nem tudom abba hagyni. Mit tegyek?