Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem? (tudásbázis kérdés)
Sürgősen hagyd ott, mert nagyon megbánod!
Az ilyen ember elmebeteg.
Ha kiabál,próbálj kedvesen,nyugodt hangon beszélni hozzá.
Ha még ordít és vérben forog a szeme,közöld vele,bocsika,de ennyi.pá.
A barátnőmnek egy hasonlóan bunkó f@sz a férje.
Ő nem adta fel, három gyereket szült, és rengeteget tűrt, de miért?!
30 éves házasok, és a férje most is ugyanolyan ökörfajzat, és még csak nem is jó apa. Ahogy a barátnőmet bántotta mindig is (lelkileg és fizikailag is), ugyanúgy a fiait is terrorizálja (22, 20, 18 évesek). A legnagyobb már elköltözött, a középső a barátnőjéhez költözött (mármint a szülőkhöz). A "kicsi" van már csak otthon, de ő sem bírja már.
A barátnőm pedig ott van az élete romjainak a tetején, és most kérdezi magától, hogy miért?
Miért nem lépett ki, miért szült három gyereket ebbe a házasságba. Óriási lelkifurdalása van, amiért csak ilyen gyerekkort tudott biztosítani a gyerekeinek (és most nem anyagiakról van szó, mert abban nem volt hiány).
Most sírta el nekem, hogy lassan a legkisebb fiú is el fog menni, és ő meg egyedül marad ezzel a barommal, aki idősebb korára egy fokkal nem lett normálisabb, csak rosszabb. A fiúk majd a lány szüleihez járkálnak haza látogatóba, oda viszik majd az unokákat is. Ő pedig most vezekel azért, hogy szerelemmel kitartott emellett a vadmarha mellett, jól meglett a jutalma a kitartásának, a feltétel nélküli odaadásának, a szerelmének, amit ennek az ökörnek adott.
Baromira át kell ezt gondolni, még ilyen fiatal korban, mint a topic indítója.
És te is bántod? Szoktad néha verni, megalázni?
Gondolom, hogy NEM!!
NEM, mert TE SZERETED!!
Akkor meg miért hagyod magad? Nem érdemelsz többet, jobbat, mást, aki nem így fejezi ki a szeretetét?
Meddig, vagy mire vársz?
Amíg lesz több gyereketek is, és őket is bántja?
Az én exem is bántott..sajnos elég sokszor.2 évet voltunk majdnem együtt..ebből talán fél év volt ojan amikor egyáltalán nem bántott....én is nagyon szerettem...de hála istennek a barátaim segitetek ebből a kapcsolatból kimászni..azóta új barátom van, akit annál sokkal de sokkal jobban szeretek..és még egy ujjal sem ért hozzám s tudom hogy nem is tenné!
Butus vagy, hagyd ott akármennyire szereted,előbb utóbb jobb lesz.!!
Szívesen,ügyes legyél,menni fog! :)
Ha bármi van,gyere föl,írogassál,jó ezeket kiírni.Tudom,hogy nagyon szereted,de kezd el magadnak mondogatni a kritériumokat,hogy nem minden áron.Kicsit kezd el szoktatni magad.És persze mellette persze nagyon-nagyon szeresheted(mást nem is tudsz most,mi? :) ),ahogy neked jó,csak kezd el a lelkivilágodat ehhez is hozzászoktatni.Azért ne vádold magad,hogy szereted,legalább te ne okozz magadnak fájdalmat.Elég az is,amit ő okoz.Ennyi,amit viszont tenned kéne: kezd el edzeni magad,mondogatni,stb.Kicsit lazítani a függést.;)
elég komoly kapcsolat szvsz nem lehet az, amelyikben az egyik fél cseppet sem tiszteli a másikat! :-S
A szerelem nem indok semmire sem!
Hogy jótanácsot is adjak, minél előbb költözz el, ha lehet már holnap!
És hidd el magadról, hogy vagy valaki, s tudsz önállóan dönteni, élni!!
Ne tegyél semmit!
Minek?
Neked ez így jó, mert ha nem lenne, akkor már léptél volna!!
Ha már a címben mentegeted, mert jaj szeretem, úgysem hagyom el, akkor minek kérdezel????
úgyse változik semmi!
Nekem az a véleményem, ha valakinek ez jó, és ezt hagyja hogy megtegyék vele (vagy úgy is mondhatnám, hogy igényli), akkor meg is érdemli!
Bocs a durvaságért! (bár otthon is ezt kapod, s nem változtatsz :-S )
Nem érzed megalázónak? nem vagy dühös olyankor? nem érzed magad tehetetlennek? nem félsz? nem ijedsz meg? nem érzel ürességet, csalódottságot? Nem omlik benned össze egy kép arról a férfiról, akire felnéztél, hogy hogy bánik veled?
Én annak érezném. Ott is hagynám! Hozzám egy férfi ne érjen így! Engem senki nem alázhat, nem tehet olyat, amivel megbánthat lelkileg vagy neagyisten fizikálisan.
Elmondom neked, hogy ez csak rosszabbodni fog, főleg a játékfüggősége miatt! Keverni fogja egy idő után tán még a virtuális meg reális világot! Aztán meg majd csodálkozol, hogy 8 napon túl gyógyulóval fekszel valami kórházban...
Mutatott megbánást? Te kifejtetted az álláspontod, érzéseidet? Megkérted, h többé ne tegye. Volt olyan, hogy ennek ellenére megismétlődött? Ha megismétlődött, akkor nincs miről beszélni! Ha kínozni akarod magad, akkor menjetek pszichológushoz, egyébként meg találóan írta valaki, menekülj, fuss, amíg lehet. Már csak azért is menekülj, mert olyan komoly lelki nyomorod lesz, önértékelési zavarod záros határidőn belül, hogy ebből nem fogsz tudni kimenekülni.
Ülj le vele és beszéld meg, haszereted és mindenképp mindkettőtöknek pszichológust javaslok, mégha csak ilyen "kis" dolog történt.
Ha eddig nem tudtál elválni tőle nem is fogsz. Én komolyan kezdem azt hinni hogy vannak nők akiknek erre van szükségük. Hogy verjék, hogy megalázzák, hogy ne szeressék.
Sógornőm is így kezdte. Megismerte az emberét, sosem volt vele kedves, állandóan csalta amiről ő tudott is és "durvábban" bánt vele. Azóta is tart a dolog(immár 7. éve), azóta annyi változott hogy szült neki egy gyereket hátha megváltozik valami, annyi változott hogy most már a gyerek előtt veri, azóta sem dobta ki, csak mindig fogadkozik hogy többet nem megy vissza hozzá. Már járt a baleseti sebészeten is, utána is vissza ment. Az ilyeneknek hiába ad tanácsot az ember. Szerintem erre van igényük. Nincs olyan szeretet ami ezt eltűri vagy abba beleférne. kérdés hogy mi lesz a gyerekbő ha felnő és egész életében ezt látta?
Nálam ez is megütésnek számít.
Kár a szóért, Te magad mentegeted!!
Ne haragudj, de megérdemled!
Mindenki annyit enged meg magának, amennyit megengednek neki. Te mindent megengedsz a párodnak, nincs min csodálkozni.
Lépj tovább, vagy ne panaszkodj. Bocs, ha durván fogalmazok, de gondolom ezekkel Te is tisztában vagy!
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Ki milyen játékkal játszik a számítógépen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Mi a véleményed arról, ha egy ovis gyerek számítógépezik?