Mit tegyek állandó mellgyulladás ellen? (tudásbázis)
'94-ben szültem, és 2001.januárig húzódott, azóta nem volt problémám...
Egy teljes évig csak szopott a Kisfiam, és utánna évekig sárga, sűrű váladék folyt, ami nem tudott elapadni...
A szoptatásnál annyi sok tejem volt, hogy állandó volt a tejláz...
2 óránként szoptattam, és közte folyamatosan fejtem a csapba... A láz miatt a lényeg volt, hogy megszabaduljak a sok feleslegtől...
A szoptatás után 90-ről 120 centire nőtt a mellbőségem... DE a kinyúlt bőr miatt, és megmaradtak a csíkok a melleimen...
A 4. műtétnél volt, hogy nem zárták be a sebet, akkor úgy volt leírva, hgoy alma nagyyságú, 7 centi átmérőjű tályog, mely az emlő síkjából előredomborodik, és kezdte szétfeszíteni a mellem...
Pénteki nap volt, amikor éreztem, hogy fáj a mellem, majd hétfőn, amire mentem az onkológiára, már 30x40 miliméter volt a képlet, másnap, amire átküldtek a sebészetre mindjárt, mert már nem először volt, arra már 5 centi átmérőjű volt, csütörtökre már 6 centi, és a mammográfia után azonnal kórház, és nem ambulánsan szedtem össze a műtéthez szükséges dolgokat, hanem sürgősen csinálták meg, az osztályon, hívták az anaestheziológust is, és eéőkészítettek a sürgős műtétre, de végig magas lázam volt...
És az utolsó ,műtétem volt ez már, nyitva hagyták a sebet, és sebészi csíkokat raktak bele, amin kifolyt a genny, szívókötéssel, és naponta csíkoztak újra-, és újra...
Fájdalmas dolog, hogy naponta belekotortak a mély sebbe...
További ajánlott fórumok:
- A felettünk lévő szomszéd állandóan zaklat, mit tegyek?
- Mit tegyek, ha allandoan faradtnak erzem magam?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Mit tegyek?3éve ismerem a páromat(ebből 14 hónap házasság)8 hetes a kislányunk, állandóak a veszekedések, nem akarom, hogy ebben nőjjön fel!
- 10 hónapos a fiam és állandóan a számba és az orromba akar nyulni mit tegyek ellene
- Segítsetek, állandóan sebesre harapom az ajkaimat! Mit tegyek ellene?