Nálunk a konyha a veszélyzóna, minden tavasszal özönlenek. Értelemszerűen én se mérget használok itt: 1 rész vaniliás cukor 1 rész sütőporral összekeverve hatásos.(A cukor vonzza -, a sütőpor megöli őket.)Sok sikert! :)
Nálunk is mindig jönnek, de már rátaláltam a megoldásra. Be kell fújni az összs nyílászárót körbe ilyen hangyairtóval, és akkor nem jönnek be. Ezt olyan 2 hetente meg kell ismételni.
A bentiekre meg hsználhatsz sütőport, attól megdöglenek, az utánpótlás meg már nem jön be a méreg miatt.
Szia a sütőpor hatásos, az útvonalat kell vele beszórni vagy szódabikarbónával, de egyébként most nálunk is rengeteg van tegnap óta. Csapda sem használ nekik. És a takarítás sem. Sajnos. Próbáld meg ezeket ezek nem ártalmasak
Sziasztok ! Segítsetek, mert megőrülök. Már mindent kitakarítottam, lemostam és jönnek. Minden hajnalban tömegesen vonulnak , napközben meg lézengenek.
van egy 3 éves gyerekem , aki még kúszik , mászik néha, játékait szétdobálja, így nem tehetek le csapdát, mérget. Mit tegyek ?
Segítségeteket kérem. Akinek beválik az ötlete annak adok egy naaaaaaaagy puszit :))))