Mit szóltok hozzá, hogy már most sötét van? (beszélgetés)
#Neieszgessémáb+!
Most van jó tavasz!
Én nem vagyok nagy szakértő, de én a zugpókról tudom, hogy sokfajta, és a leggyakoribb.
Fogtam már jókorát is, valami gyönyörű volt, egy átlátszó falú dobozban csodáltuk meg, utána elengedtük odakint. Mert úgy fogtam, hogy itt téblábolt a szoba padlóján.
A kisebbek belakják a sarkokat tényleg, a hálót egészen furán szövik, egy tölcsérszerűen beszőtt sarokból kukucskál elő a pók.
Akkor te sosem vagy egyedül. DD
De én sem,mert tele vagyok szúnyogcsípésekkel.:((
A madárpókot ismered?
Igazad van.
Van egy meleg haverom, de elég messze lakik sajna, Jókat tudunk együtt borozni pedig. :D
Más lenne a helyzet, ha itt laknál, mert itt 2 párhuzamos utca van, slussz.
Mármint nagyjából. :D Az utcabeli házak semmi építészeti meglepetést nem rejtegetnek... :D
Én komplett megutáltam a sétingálást, amikor Bpesten minden szenteste el kellett vinnem a két húgomat sétálni, hogy a fa meglepetés legyen annak a két békának. Nyitva semmi nem volt, csak az utcákon lehetett kóvályogni, és én voltam az, akinek mindig fázott a lába, mert nekem sosem volt több órát kibíró téli lábbelim. A két prücsök kapott külföldről.
Igazad van!! Ma hallottam:" ha egy légy van a szobában, már alkalmazkodnod kell" DD
Akkor te igazi társas lény vagy!
További ajánlott fórumok:
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Sötét barna hajat, hogy lehet szőkére festeni? Milyen festék kell hozzá?
- Most festettem át a szobám " meggybor" szinű pirosas árnyalatúra. Még bútorokat nem nagyon néztem hozzá. Szerintetek milyen szin illene ide?
- Szemüveget cseréltem, a korábbi 0,50-es helyett most 0,75-t kaptam, ráadásul cilinderes is. Hogy szoktassam magam hozzá?
- Nokia 6303i mobilomon eddig a mail-t tudtam használni. Most figyelmeztet, hogy lejár a hozzáférésem, mi lehet a gond?
- Szerintetek mit vigyek a barátomnak ajándékként, ha most megyek hozzá legelőször?