Mit szoktatok használni, ha görcsöl a hasatok? Mensi előtt vagyok. (tudásbázis)
lazito-nyujto gyakorlatokat csinalok koncentralva a has tajekra, megnyugtato nagyon. 20-30 perc a gyakorlatok ismetlesevel es elmulik a fajdalom.
bar nekem nem eros es max egy napig tart a fajdalom, de utalom, ha faj, mondhatni nem vagyok tipikus no, nem viselem el es kesz :).
mindehez nagyon jol jon egy derek-csipo tajeki maszirozas ismerve a bizonyos pontokat, amiket meg kell nyomkodni - ebben nem en vagyok a profi, de szinten ellazitja a csipo izmokat es elonyosen hat a fajdalomra.
Nekem az Algoflex M jött be, bár érdekes módon nekem, nem minden alkalommal fáj. Kb. minden harmadik. Az is csak 3-4 óra hosszát, aztán mintha elfújták volna.
Az Algoflex M+alvás a legjobb.
Lányomnak a dr Chen terméke bejött.
King of kings azóta sokkal jobb ajánlom ,fenntartó adagot szed menzi elött teljesen ahogy előirja az adagot meg menzi alatt utána fenntartó s újra elölről .
Forró fürdő, meg nekem a futás jön be, a lovaglás nem mindig. Mondjuk van olyan ló, amelyiknek nagyon kényelmes az ügetése, meg a rövidvágtája, ki lehet nagyon jól ülni, még az is segít általában, de gyanítom nem igen lovagolsz. :) Az Algoflex-M-et kipróbáltam, hát akár a hátam mögé is dobálhatnám. :(
Alexa77: irigylem a csodaszép Kislányodat. Gyönyörű baba, nagyon édes, meg tudnám szeretgetni. :) És milyen mázlista, lovas család. :) Nekem is kell egy ló. :( :) De lesz is, csak aki türelmetlen. ;)
Én gyümölcsteát iszom, mert imádom, és attól egy picit még jobb lesz a kedvem is.
A lényeg, hogy meleg legyen. :)
A doki azt mondta, hogy a meleg segít ellazítani az izmokat.
Cickafarokfű-tea, és Alexa tippje is nagyon klassz, pont hogy nem egy helyben kell várni a megkönnyebbülést, hanem mozogj. Én előszeretettel választom azokat a tornagyakorlatokat, amelyekben homorítani, domborítani kell.
De ha valami aktívabban választasz, amit szeretsz is - az segít elvonni a figyelmed a fájdalomról és a nonkomformitásról.
Ha nincs lehetőség egyikre se, nekem az algoflex forte segít (ha erősek a görcseim és fizikai rosszullét is társul hozzá, Apranax, de ezt csak receptre adják és iszonyat erős, tehát nem szívesen használom én se).
Forró fürdő, meleg tea.
Ha nem segít, vagy nem tudom csinálni, akkor nospa, vagy valamilyen fájdalom csillapító.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Tegnap seduxent kaptam mert görcsöl a hasam, 12 hetes terhes vagyok! Nem árt a babának?
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?
- 55 éves vagyok, elkezdtem arckrémet használni.
- Kismama vagyok és görcsöl az oldalam, mi lehet ez?
- 8 hetes várandós vagyok és iszonyúan görcsöl a bal petefészkem! Ez normális, lehet erre valamit bevenni?