Kismama vagyok és görcsöl az oldalam, mi lehet ez? (tudásbázis)
Hát ha nagyon idegesít inkább kérdezd a védőnőt,vagy a nőgyógyászod szerintem!
jobb rá szánni erre plusz 5 percet a következő gondozáson,mint hogy aztán tényleg valami gond legyen...
Szia lehet az is hogy nyulnak azok az inak amik a hasadban vannak oldalt!
Készül a hely a babádnak!
Nekem is volt hasonló,mintha futás után bele nyilalna az oldaladba!
Nem ilyesmire gondolsz?
Szia,
le tudod írni, hogy pontosan hol érzed? Elől bal oldalon mennyire lent?
Nem tudom hogy pontosan mit éreztél, izom görcsöt vagy a csontod fájt. Mert azt mondod hogy medencecsont környékén.
Én a 32-ik hétben vagyok, és már egy jó ideje, úgy a 20-ik héttől szokot fájni hátul a medencecsontom, és mint Te is említetted, attól függően hogy pont hogyan ülök. Pontosabban, mikor fel akarok álni, akkor kap el néha nagyon a fájás. De mondom, én hátul érzem, mikor középen, mikor pedig picit jobbra és biztos hogy a csontot.
Ezt úgy értettem hogy teljesen természetes, mert kezd már a test felkészülni a terhességre, és kezd tágulni a medence.
Ha úgyanezt érzed, akkor nem kell aggódnod.
További ajánlott fórumok:
- Kismama vagyok Angliában!
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Tegnap seduxent kaptam mert görcsöl a hasam, 12 hetes terhes vagyok! Nem árt a babának?
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)