Mit lehet tudni az Aloe Vera diétáról? (tudásbázis)
Szia kriszto!
köszi az infokat, majd írok ha aktuális a dolog.
üdv
Andi
Van ennek az FLP cégnek egy tablettája ez egy pár órára kitólja az éhségérzetet pontos neve Garcinia Plus.Anyagcsere folyamat szabályzó,diétás fogyókúrás étrend kiegészítő.
Ill:vanilia vagy csokoládé ízű lite por ez teljes értékű porkeverék a biztonságos fogyáshoz vagy hízáshoz .Ha fogyni szeretnél akkor helyettesíteni kell egy étkezést vele de ha hízni akkor desszertként kell meginni ./2-3 dl tej,rostoslé stb-ben elkeverve/Ez a por kb 21 adagot tartalmaz és 19,74 euro +áfa.A tbl.70 db kapszula 23,73 euró + áfa.
.Van egy programja ami több terméket tartalmaz több orvos és kutató javaslatára kompletten megszerkesztve napokra beosztva ,azt hiszem 10 termék van benne egy komplett méregtelenítéssel kezdődően.
Üdv Kriszti
szia kriszto.
tudnál erről a termékeről valami közelebbit írni, hol lehet beszerezni, mennyibe kerül, milyen a hatása?
előre is köszi a segítséget.
üdv:
Andi
SZIA! Nem tudom sikerült e beszerezned az aloe vera termékek közül vmit de kérlek figyelj arra melyik cégtől szerzed be.Legjobb ,legtisztább a Forever Living P.ALOE VERA terméke/termékei.100%-ban tiszta aloe verát tartalmaz.Van komplett fogyasztó programja és garantált a fogyás .Ha valamiben tudok szívesen segítek akár a beszerzésben is.Vígyázz az interneten keresztűl nagyon drága és van posta költség is.
Üdv Kissné Kriszti
Sziasztok!
régen nem jár erre senki-)
hogy vált be a tea neketek írjatok.
Sziasztok! Én a diétám kiegészítése miatt iszom a teát. Csak én egy filterből csinálok 1,5 litert. Egész nap ezt iszom. Nagyon itatja magát, így mellé ásványvíz és hasonlók, szóval a napi 2-2,5 liter folyadék meg van. Bár méregtelenítés miatt iszom, de a szaunában érzem hogy hat, mert ugye enyhe (még egészséges határon) vízhajtó hatása van. Segít elvenni az étvágyat és én nagyon szeretem az ízét.
A turmixot még nem próbáltam, de ha már ennyire dicséritek, akkor ha belefér a következő havi költségvetésbe, akkor kipróbálom.
szia! én iszom a teát, reggel és este egyet! nagyon finom, nem izesitem semmivel sem!szerintem hatásos lesz majd! mindenre jo, máj, vese, vér, koleszterin, sebek, gyulladások stb! ha más nem legalább egészséges elszel, de szerintem mukodik majd! jo nem két hét alatt fogysz tiz kg-t! de szép lassan! sok zoldség,gyumi és párolt pulykahusidob az egészen!
udv
Szia!
A tesóm ezzel fogyizott: Forever Lite turmix! Volt hozzá még valami kapszula is! Ha így rákeresel a neten, találsz róla infót+van olyan oldal, ahonnan lehet rendelni is!
Vagy keresel a környékeden olyan embert, aki forgalmazza az Aloe verás cuccokat! Ez jobb, mert tanácsokat ad, segít, stb.!
sziasztok! engem is érdekelne a dolog. hol lehet kapni? mennyiért? meg hogy néz ki a doboza, ha dobozban van egyálltalán?
ja am mi a termék neve??
:)
Igen, ő szedte a kapszulát is! Reggel itta a turmixot, ha d.e. éhes lett, valami kis gyümi(alma leginkább), ebédre általában csirkét/pulykát evett salátákkal, vagy grillezett zöldségeket, gyrost pulykából...! Sok fehérjét, szénhidrátot minimálisat! Köretként mindig zöldségeket, salátát evett! Aztán ha délután éhes volt, megint pici gyümi, és vacsira a turmix!
2hónap alatt ment le neki ez a 20kg! És mellette nem mozgott!
Szívesen válaszolok mindenre, amire tudok!:)
Hajrá!!:)
Szia Gyömöszke!
Imádlak, hogy segítesz:)))
Tehát nekem van a por, amiból a turmixot kell csinálni és van egy kapszula ami gyorsítja az emésztést. Azt nem tudom szedni, problémákat okoz.
A tesód hogy csinálta, kapszulával, vagy nélküle, naponta hányszor, mit evett mellette?Mennyi idő alatt ment le a 20kg?
Nagyon köszönöm, ha segítesz továbbra is a válaszoddal.Már nagyon utálom, hogy ilyen dagi és ettől boldogtalan is vagyok.( na meg göthös is a sok husit nehéz vinni:))
Üdv,
M. Monroe
ohh...oke!
Koszonom!!!
Szia!
Melyik Aloe Verásra gondolsz? Mert van több fajta is!
A tesóm a turmixosat csinálta, és fogyott 20kg-ot!
Lányok, tényleg érdekelne!!
Aki már ivott 2 három dobozból készített Aloe Verás fogyasztóitalt. elért e valamit, azon kívűl, hogy a pénzét költötte?
lécci, kérlek!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok?
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Csak csajokban volt szó egy diétáról, amivel havi 10 kg-ot lehet fogyni, melyik lehet az?