Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Szia!
megköszönném! Amúgy betegségtől gyógyult ki, vagy túlsúlytól?
Sziasztok!
van most valaki aki csinálja a kúrát? Pár napja iszom Supergreenst. Az étrendemen még nem nagyon változtattam. Több zöldséget eszem talán. Még csak tanulmányozom a dolgokat.
Fogyás sikersztorikat is szívesen olvasok :)
Tapasztalatom pedig, hogy az italnak nincs semmi különösebben rossz ize. Én citrommal izesitem.
Ma már megiszom a 2litert is. Rengeteget járok a pisilni tőle.
Mellette diétázok is, mindent lehet enni, ami lúgosit. Azt kell mondjam, hogy a diéta alatt nem éhezem.
És még lehet, édesitőszerrel is, a neve stivia. Ez az egyetlen amit lehet fogyasztani :(.
Megvásároltam, de bevallom őszintén nekem rókáznom kell tőle...egyébként sem birom az izesitők izét.
Fogyás céljából kezdtem el inni, igaz még csak csütörtök óta. Én frissen facsart citrommal szoktam izesitni. A citrom lúgosit, ezért bátran lehet fogyasztani.
Én igazából az ételekkel vagyok bajban. Kevés ételreceptet találok, ami a fogamravaló.
Sziasztok!
Mi is most kezdtuk el a ferjemmel a SG.Mi nem fogyas, hanem lugositas celjabol.Viszont lenne egy olyan kerdesem, hogy lehetne-e izesiteni valamivel? esetleg A kapszulat szedi valaki?
Szerintem menj át erre a fórumra:
"Ex-candidások tapasztalatai" - itt többet megtudsz róla, de úgy tünik a diétád jó :)
És én a csapvizet nagyon nem ajánlom, hacsak nem tisztitott.
Sziasztok!
Azt elfelejtettem megemlíteni hogy SG mellett keményen diétázom már kb 6 hete. Semmi cukros, élesztős étel, csak szénsavmentes ásványvíz (vagy csapvíz), se ecet, gyümölcs (kivéve ami megengedett), se tojás, se hús (ritkán kicsi pulykamell) csak is kizárólag növényi kovásszal készült tönkölykenyér, tönkölyliszt, és a tejtermékek közül is csak a megengedett 1-2 dolog. Így már elpusztítható a candida? Köszönöm
Szia!
A candida probléma ennél sokkal bonyolultabb, mintsem, hogy egy SG vagy bármi ami egy valami megoldaná.
Az SG nagyon jó kiegészítője lehet a komplex terápiának.
Általában minden betegségnél fontos a test-lélek szellem párhuzamos, egyetemleges kezelése. A candidánál különösen. Itt nem csupán egy gomba visszaszorításáról van szó.
Sziasztok!
Kb. 2 hete kezdtem el a Supergreens-t fogyasztani, candidás vagyok. Van valaki akinek nőgyógyászatilag is és bélrendszerileg is (vagy csak akár egyik) kiürült a szervezetéből a candida a Supergreens-től? Köszönöm!
Köszi!
Neked sok sikert és kitartást.
Irj ha vannak fejlemények.
Köszi, hogy leírtad.
Felhívtam telefonon azt a párt aki annyira lefogyott.Nem könnyű de nem is lehetetlen csak el kell kezdeni.
Te akkor fogyózol és nem lugosítasz a táplálkozásoddal.-igy már értem.Az a lényeg, hogy hat és jólérzed magad.
Sok sikert.
Szia NOA! 2,5 litert iszom az sg-bő.
1,5 l-rel kezdtem.Kenyeret nagyon ritkán és ha
netán kell akkor házisütésüt.Vöröshusokat egyáltalán nem csak szárnyast,parányi olajjal.
Sok gyümölcsöt persze ha lehet kapni. Narancs,alma,banán.
Nekem eddig bevált.
Jó egészséget neked is.
Szia NOA! Az oldalt átküldheted nekem is.
A Fruzsit én is ismerem tartjuk a kapcsolatot.
Az orvos tudja hogy már elhagytam a gyógszereket.
Most voltam a tüdőgondozóba is nagyon jók az
eredményeim az asztmám is mulóban van a dokinő
a gyógyszert már nem is irta fel még tartaléknak
a pipát,de azt is ha esetleg még lenne asztmatikus tünet.
Nekem nagyon bevált sokkal kevesebbet eszem és ma
mértem a 7.kg ment le 2,5 hónap alatt.
Neked is sok sikert.
Engem is érdekelne a lugosító oldal, nekem is megírnád?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- Family Frost tapasztalatok: törzsvásárlói kártyáról mit lehet tudni?