Mit lehet tenni süllyedt méhhel, amit az orvos nem nézett meg? (beszélgetés)
Megőrültééél???
Az már nem divat!
Egyszerűbb kiírni egy fórumot!
Miért nem mész be egyszerűen a szakorvosi rendelőbe? Akárki rendel,ha oda tartozol,meg kell,hogy vizsgáljon!
Amúgy még szerintem ne diagnosztizáld magad,ne olvass betegségekről,mert az is leszel,inkább menj dokihoz! Időpont nélkül is fogadniuk kell a körzetben!
A műtő orvos csak magán rendelést csinál és most egyáltalán nincs pénzem. Másik orvoshoz meg sok idő, mire időpontot adnak.
Már azon gondolkodtam, hogy a sürgősségire megyek, mert ez nem normális. Ülni rossz, meg érzem a húgycső reszemnél van gond és vizelési ingerem is van. Fekve kicsit jobb, de nem az igazi.
Erre pedig csak és kizárólag orvos válaszolhat!
Miért nem kérdezted meg,eljössz a dokitól,és itt kérdezed meg?
Ne haragudj,de nem értem ezt az észjárást!
A neten keresztül,gyógyítsunk meg,vagy mi...?
Valószínűleg süllyedt méhem van vagy hogy nevezik. Azzal mit lehet tenni? Nem rég műtöttek cisztával, jobb petefészkem kivették Nem szóltak semmit, de előtte az ultrahang orvos megállapította.
Érzem, hogy fekve jobb, de minden tünet illik rám, amit olvastam erről. Most pár hónapja jött elő nálam. Hüvelyi fertőzésre, gombára gyanakodtam, de ez nem az.
Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy nézett ki Liptai Klaudia a nyuszis magazinban?
- 100 éve süllyedt el a Titanic
- Önkritika, avagy nézett tükörbe?
- Hogy lehet kitörölni a címsorból az eddig megnézett oldalakat?
- Mi az a nézettségi számláló? Hogy lehet felrakni?
- Ha van köztetek Békési és tudja hogy hol lehetne megnézni hogy régen hogy nézett ki Békés és leírná nekem azt nagyon szépen megköszönném.