Mit lehet tenni ha hízni szeretne a lányom? Van -e olyan étrendkiegészitő ami segitene ... (tudásbázis)
Senki se beszélt részegségről :)
Egyébként nagy újdonságot nem mondok el azzal, hogy a régiek is gyűszűnyi konyakot vagy pálinkát ajánlottak étkezés előtt, hogy meghozza az étvágyat. Igaz, amikor ezek az ajánlások születtek, azok is bizony töményebbek voltak, mint a mostaniak melyek kereskedelmi forgalomba is kerülnek.
Az alkohol tisztasága számít, és a tinktúránál igen magas szokott lenni. Tehát te is valószínűleg ennek köszönheted azt, amit tapasztaltál (és ez nem egy garantált hatás másnál).
Hasznos a kasvirág, sokmindenre jó, de nem mindenre. Ha már valamit használunk számoljunk azzal, hogy más összetevője is hatással lehet a szervezetünkre :)
Dr THeiss én ezt használom, persze tintura, így van benne alkohol, de nem fog senki részeg lenni tőle...
nem tudom, mikor voltam beteg?
Az echinacea egy csodanövény!
Kérdeznék közben valamit. Ugye te a kasvirág alkoholos tinktúráját használod? Mert az a hatás amiről te beszélsz, pont hogy nem szerepel azon a bizonyos listán, ami miatt jó ideje használják gyógyászati célokra a kasvirágot. Az alkoholnak meg főleg a töménysége miatt, van egy ilyen hatása mindaddig, amíg a szervezet számára nem lesz túl "megszokott" :)
Egyébként van többféle étrendkiegészítő, ami esetlegesen szóba is jöhetne, de van egy olyan érzésem, hogy felesleges még ilyesmiről beszélni.
A napi 4 jól megválasztott étkezés, lassan felszívódó szénhidrátokkal és fehérjékkel általában elégséges. A testmozgás, mint az esetek többségében itt is meghozhatja a kellő pluszt, és az izommunka "mellékhatásaként" jelentkező tápanyag éhség még a napi hatszori étkezést is elfogadhatóvá teheti :)
Többször egyen naponta, és olyasmiket amiket szeret!
Echinacea cseppet szedjen igen megjön az étvágya:)
Én is elég nehezen hízok, de én szedem néha az echinacea cseppet..egy az immunrendszert erősíti de közben étvágyat csinál.
Nagyon fontos a normális táplálkozás, reggeli, uzsonna, ebéd, uzsonna, vacsora...a rendszeresség elengedhetetlen!
B12 vitamin étvágy fokozó.....
De hát gyerek!
Orvos mit mond?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- HÍZNI szeretnék, segítene valaki hasznás tanáccsal?
- Aki szeretne jo barátnöket akik segitenek egymásnak jöjjön ide
- Valaki segítene? Ki szeretném beszélni magamból. Felveszel msnre?
- Párommal már tervezzük a családalapítást, de mindent át szeretnénk gondolni, mielőtt ilyen komoly döntést hozunk. Segítenétek?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?