Mit lehet tenni, ha csak részben tudom használni a Hoxát? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Böngészőn belüli beállítási probléma lehet.
Ilyenkor tényleg másik böngészőben kell lecsekkolni, hogy ott megy-e, mert abból kiderül, hogy az 1. számú böngésző hibája-e (általában az).
A jelküldéshez pl. a javascript engedélyezése kell a böngészőn belül.
A fejléc betöltődésének hiánya visszavezethető pl. a képek letiltására is (böngészőn belül).
Elég sok minden lehet lokális beállításból eredendően.
Ha küldesz nekem képernyőképet a hoxa(kukac)hoxa.hu-ra, akkor többet meg tudok belőle állapítani.
Igen, olyan nálam is volt néhány alkalommal, de aztán megszűnt, most viszont számos problémám van, és biztos, hogy nálam van a gond.
Például naplót, topicot sem tudok a kedvencek közé helyezni.
Marcsi! Volt már ki/bekapcsolva, böngészőcsere, ki/belépés, a vírusirtó nemrég lett feltéve.
Nem értem, mert már mindenfélét megnéztem, és most az eszköz beállításoknál be X-eltem, hogy ne jegyezze meg az előzményeket, és így behoz mindent, viszont van ahová így csak problémásan tudok belépni.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Még a délelőtt folyamán visszanézek, csak most dolgoznom kell.
Sajnos semmi így sem.
Tegnap is próbáltam böngészőt váltani, és most is, de nem akarja az igazságot. :S
A problémám a következő:
Tegnap óta a Hoxa hiányosan jelenik meg a képernyőmön, ezalatt például azt értem, hogy a fejlécet nem tölti be.
Amióta ez fennáll nem tudok szavazni, sem jelet küldeni, sőt nem is látom az ábrákat magamnál sem, és másoknál sem.
Feltehetően nálam van a baj, mivel senki nem írt ki kérdést ebben a témában, valamint nekem tudnak jelet küldeni.
Minden más oldalt teljes mértékben tudok használni.
Köszönöm előre is, ha valaki tud segíteni ebben!
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Panellakásban lehet szárítógépet használni?
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Elocom kenőcsöt meddig lehet használni?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Kibontottam egy zacskó sót, és vizes, azaz nem pereg, nyirkos, mit lehet tenni, hogy használni tudjam?