Mit lehet tenni, ha 2-3 nap után sincs normális székelési ingerem? Jelezheti ez az elszaporodott candidát? (beszélgetős fórum)
Az emberiség zöme megoldja a szorulásos problémáit anélkül, hogy különösebben aggódna vagy költséges vizsgálatokat venne igénybe.
Az említett tükrözés előtt többszörös hashajtást végeznek, még szinte a lelkedet is kif@sod, mire egyáltalán odakerülsz. Ha a háziorvosod bírja idegekkel a bajaidat és beutal, habár csak az aggályaid alapján nem teheti.
:)
Én nem dohányzom. Szerintem elég önmagában a tejeskávé is. :D
Ha a kérdező netán nem dohányzik, az a tanács, hogy szokjon rá?
Mert már másodjára kerül szóba.
Sok éves cigi+ kávé után alkalmazkodik a szervezet, és nem stimulálja az emésztést...
Viszont ezáltal elérhető az az egészségi állapot, amikor a szorulás már eltörpülő apró probléma.
Így igaz. A kávé cigivel. verhetetlen.
De ha előző este megiszik valaki 4-5 vörösboros kólát, az is meg tudja hozni a kívánt eredményt.
Bármilyen kávé sok tejjel (kb. 1,5-2 dl). Utána sétálj, mozogj egy kicsit a lakásban. Nekem bevált. Ha viszont a kávém után rögtön ettem valamit, már nem működött, úgyhogy csak akkor egyél, ha már voltál wc-n. Egy idő után a rendszerességgel beáll szinte percre pontosan.
Amikor terhes voltam, nem ittam kávét, de a reggel felkelés utáni (kaja előtt) langyos tej is jó volt.
Nem egészséges az egy oldalú étkezés
Betiltatnám az összeset!
Ha egy rendes adag zabkását eszel, akkor nem kellenek a hashajtók, amik szépen kivisznek egy csomó ásványi sót is a szervezetedből.
A rendes adag nem egy kanálnyi, hanem egy tálkára való.
Én is teljes kiőrlésűnek mondtam a zabpelyhet, de lényegében csak a hengerelés módjában van különbség, hogy vastagabbra vagy vékonyabbra lapítják el a zabszemet.
Alap kaja sokunknál. Akár vízben, akár tejben készítheted. Belekeverni, hogy elég sűrű legyen, és egy pillanatra felforralni. Mire ehetőre hűl, meg is duzzad.
Jó az összetétele, és még fehérjét is tartalmaz. No meg sok rostot. Akár gyümölccsel eheted. Én vízben főzöm fel, joghurttal vagy kefirrel keverem, almát és/vagy más gyümölcsöt aprítok bele. (Az almát reszelni szoktam héjastul.) Lehet bele mazsolát is tenni (ásványok, vitaminok), vagy aszalt gyümölcsöket is.Ha tejben főzöd fel, szórhatod kakaóval vagy fahéjjal akár.
Egy étkezést simán kivált, és rendben tart.
Candidaval nem hiszem hogy összefügg.
Jól emlékszem, hogy néztek neked pajzsmirigy értéket nemrég?
További ajánlott fórumok:
- Mivel űzzük el az elszaporodott patkányokat?
- A másfél éves kislányom candidát kapott az antibiotikumtól, hasmenése van, nem akar enni semmit. Mi a teendő?
- 38 hetesen székelési inger lehet a szülés jele?
- Meggyógyulok! Legyőzöm a candidát!
- Evési és székelési problémák 2 évesnél
- Találkoztatok már hűtő környékén elszaporodó atkákkal? Mitől lehet és hogyan írtható ki?