Mit lehet tenni az antibiotikumkezelés során jelentkező hasmenés esetén? (tudásbázis kérdés)
-Smecta por:tüneti kezelés,a vizet visszaszívja a bélből.Gyereknek és felnőteknek is ajánlott.
-Normaflor,felnőtteknek valamilyen más bélflóra- helyreállító szer ( acidophylus ):visszaépíti a bélbolyhok elhalt felszínét.
Sziasztok!
Én most találtam egy újdonságot, mert nálunk a normaflor annyira nem jött be. Én magamnak vettem először, mert a patikus itt azt ajánlotta, majd utána a gyereknek akartam venni a normaflort, és akkor meg mondja a patikus, hogy ebből, Biogaia a neve, van gyerekeknek is csepp. Szerintem nagyon jó, a gyerek azóta megy ezerrel!:)
Szia!
Bioboltban lehet kapni, vagy termékforgalmazónál nem olcsó, de nagyon hatásos és úgy is emlegetik, hogy természetes antibiotikum. Van róla anyagom, ha priviben küldesz egy e-mail címet, átküldöm, ha nem, akkor valamikor begépelem ide.
Üdv!
Mi az aloe verás probiotikot használjuk.Nagyon jó!
Az én kicsikém pont az ellenkezője olyan
"nyuszi kaka" tipus volt.
Én sokat szerencsétlenkedek a gyermekem amolyan lazább székelésű típus, és sokszor rosszkor rossz helyen jött rá a rötyi, de ezt már megszoktuk...
Arsenicum album, Normaflore, Smecta, ezek nekünk mind nem igazán használtak, de ettől függyetlenül én is adom neki olykor, és jók is. A kaukázusi kefir, élőflórás joghurtok, nagyon rendbeteszik a bélflórát. És most rohanok, de majd még gondolkozom, mert van még valai, ami nem jut eszembe...
szerintem!
ami nalunk bevalt az a homeos bogyo 2x3 golyocska nagyon jo
album 9ch
További ajánlott fórumok:
- A másfél éves kislányom candidát kapott az antibiotikumtól, hasmenése van, nem akar enni semmit. Mi a teendő?
- Mi a teendő bárányhimlő jelentkezése esetén? Mivel szabad ápolni?
- Agyrázkódás esetén mikor jelentkezik a hányás? Szinte azonnal, vagy kicsit később?
- Klindamicin antibiotikum okozhat hasmenést?
- Klindamicin antibiotikum kúra után, hónapokig tartó hasmenés
- Zmax antibiotikum után fél órával hasmenésem volt. Felszívódott?