Klindamicin antibiotikum kúra után, hónapokig tartó hasmenés (beszélgetés)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Ágio8405)
2023. márc. 24. 17:31
Nem normaflort, nèmetorszàgban vagyunk,valamilyen màsat. De sokat segit amig szedi,ha nem szedi akkor tovàbb megy a hasa naponta tobbszor
5. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 24. 14:20
Próbálja ki a kaukázusi, hidd el segít. Miylen probiotikumos szed amúgy? A normaflore sokat nem ér, remélem nem azt.
2023. márc. 24. 12:30
Ò ez szörnyű, mièrt irnak ki egyàltalàn ilyen gyògyszert? Hàt remèlem nem lesz semmi komoly baja. Most megint kezdi ujra a probiotikumot
3. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. márc. 24. 10:02
Lányom Dalacint szedett mindössze 3-4 szemet, de abbahagyta mert erős hasmenése lett. Ez kb. 25 éve történt. Akkor még nem voltak probiotikumok. Kapott mindenféle hasfogót, ami nem használt. Végül több mint fél éves kínlódás után magától rendeződött a dolog.
2. Ágio8405
2023. márc. 24. 07:08
Igyon kaukázusi kefirt. Sógor minek volt ilyen gondja. Már gyógyszertári cuccot adtak rá, nem
Tudom már mi volt de nem sima probiotikum. Semmit nem használt. A patikában mondták neki igyon kaukázusi kefirt, és az tényleg hamar helyre hozta. Pedig szegény hetekig szenvedett vele.
2023. márc. 24. 06:01
Segitsetek,volt màr màsnak is ilyen? A pàrom napi 3 tablettàt szedett 10 napig, amitől brutàl hasmenèse volt. Utàn probiotikumot szedett,amikor szedi a probiotikumot akkor csökken a hasmenès,szinte helyreàll,de amikor abba hagyja ujra megy a hasa. Ès ez igy megy màr 4 hònapja. A szèklet vizsgàlata jò volt,nem volt benne baktèrium. Volt valakinek ettől a gyògyszertől ilyen sulyos problèmàja?
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Mit lehet tenni az antibiotikumkezelés során jelentkező hasmenés esetén?
- A másfél éves kislányom candidát kapott az antibiotikumtól, hasmenése van, nem akar enni semmit. Mi a teendő?
- Klindamicin antibiotikum okozhat hasmenést?
- Zmax antibiotikum után fél órával hasmenésem volt. Felszívódott?