Mit lehet tenni a munkahelyen az arrogáns nőgyülő munkatárssal? (beszélgetés)
Kis iskolás koromban mindig húzogattam az osztálytársam copfját. Életem átívelő beteljesületlen szerelmem volt.
Most, hogy előre léptél, elérhetetlenebbé váltál a számára. Miért ne lehetne ez az egyik ok. A haj húzogatás már nem felnőttes.
A másik lehetőség, hogy látványosan kérj segítséget tőle a munkádhoz, de olyat, aminek biztosan nem tud megfelelni.
A harmadik, hívd meg kávéra és utána kérd meg, hogy mossa el a Te poharad is.
A negyedik, fogadd meg a többi hozzászóló ötleteit.
A szövés érdekes javaslat, kíváncsi volnék honnét jutott ez eszébe?
Mondd hogy nem szükséges, a bejárónő mindent megcsinál, mire hazamész. Majd villantsd rá elbűvölő mosolyodat, és hagyd ott.
Az ilyeneket csak úgy tudod kezelni, ha érezhetően nem veszed komolyan. Abból táplálkozik, hogy ugrasz a szemétségeire.
Én hangosan nevetnék, amikor csak meglátnám, persze lenéző pillantásokkal kísérve, valamint látványosan súgnék valamit
(bármit )a közeli munkatársamnak visszanézve rá.
Megütné a guta, az tuti. Hagy higgye, hogy olyat tudsz róla, amit még ő sem :))
Kisebbrendűségi komplexusa van. Látja, hogy egy okos nő elé (vagy följebb) került, és piszok irígy Rád. Húzd ki magad, veregesd meg a válladat ! :)
Válaszoltál neki valamit ?
Carba sem venném ameddig csak arcoskodik.Ő lenne a láthatatlan ember.
Ha cselekedne ellenem,az más téma.
Nem tetszik neki, hogy előrelépek a munkahelyen és azt mondta menjek haza a konyhába főzni utána meg szőjek és mossak.
Vagy szólni kellene a főnöknek?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen