Mit lehet tenni a hajjal, ha festés után száraz, kócos lett? (tudásbázis)
sziasztok!
vettem ma g.l.i.s.s kuros hajpakolást,a vadrózsa illóolajosat,meg ugyanennek anaranmcssárga Hair repairját...remélem jó lesz.most kentem fel a pakolást,azt irja hagyja hatni 5 percig,hát én minden pakolást fél óráig szoktam ,igy ezt is.Becsavartam a hajamat törcsibe,hogy melegen tartsa.Utána lemosom,(ahogy mandulaszem irta hideggel a végén)aztán rá a hair repair és hagyom magától megszáradni.Szegény hajam.... :(
Szia,
Ne csak balzsamot vegyél, hanem hajpakolást is. Kallosnak van egy literes, tégelyes.
Hajmosáskor mikor leöblíted a balzsamot, utána hideg vízzel fejezd be, mert úgy lezáródnak a hajvégek.
Vegyél valamilyen hajvégápolót, pl. szilikonos. Ez összetapasztja a megtört hajvégeket és nem lesz seprűs.
És ha már menthetetlen, akkor beszárítással tudsz rajta javítani.
Ha esetleg van egy jóminőségű hajvasalód, akkor alacsony hőfokon, hővédő spray-vel hajmosás után használd, mert nem lesz seprűs. (de ez lehet csak jobban tönkreteszi).
Szerintem az olivaolaj nem fogja be sargara.Ugy kellett volna,hogy egy kis olivaolaj,tojassargaja,egy kis mez keverekevel bekened.
Hagyd rajta vagy 20 percet es kozben probald kifesulni a veget is.
Persze,hogy hajbalzsam nelkul kocos lesz.
most festettük,pal...ette festékkel,nagyon világos szőkére,de eddig is ilyennel kentük.Elfelejtettem hazahozni a hajbalzsamomat,itthon meg nincs,igy csak samponnal mostam meg,és nagyon száraz lett,és a végei "összeugranak",kócos.Igy nem maradhat.Mit tegyek vele?
Most kentem rá olivaolajat,de nagyon félek,nehogy befogja sárgára,mert a szinem az ilyen hamvas,ezüstös szőke.mit tegyek?ajánljatok valamit:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)
- Diófa száraz levelét lehet komposztálni?
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?
- Kislányom mindkét combján 50 Ft-os nagyságú száraz folt van, kenem, sudo-val nem múlik, mitől lehet?
- Mit lehet tenni a száraz hajjal, hogy fésülhető legyen?
- Eredetileg nagyon sötét hajjal bayalage festés?