Mit lehet csinálni ha nem érti meg, hogy szakítani akarok? (beszélgetés)
Nem tudom hol laktok, de talán egy próbát megér, hogy bemenj az önkormányzat szociális osztályára, és utána érdeklődj: sok városban vannak olyan önkormányzati lakások, amit olcsón kiadnak (nálunk pl egy másfél szobás rezsivel együtt nagyon max 60 körül van, de figyelembe veszik az egy főre jutó keresetet, és a bérleti díjat az alapján állapítják meg).
Nem megy egyik napról a másikra, de szerintem pár hónapot még ki tudsz bírni közös albérletben, ha van kilátásod elköltözni.
Legyetek külön kasszán.Külön aludj. Vegye észre, hogy vége. Vagy így akarod leélni az életed?
Családsegítőnél is érdeklődhetsz.
Itt már volt olyan anyuka, aki másik hasonló sorsú anyukával költözött össze. Nem tudom tag-e még.
Ha lenne annyi fizetésem, hogy elmenjek egy másik albérletbe, már rég elmentem volna.
Amibe most vagyunk jóval olcsóbb, mint amennyiért mostanában adják ki az albérleteket!
Szülők már meghaltak, ezért is írtam, hogy nem tudok hova menni, de ő tudna, az ő szülei élnek.
Nem könnyű, de lépj.
Szüleid, tesó? Nem tud valaki segíteni?
Van annyi fizetésed, hogy másik albiba menj a gyerekkel?
Valószínűleg nem olvastad az elejét, ezért nem tudtad, miért vagyunk ilyen rossz véleménnyel.
Már te is tudod.
Még egyszer el kéne olvasnod az 1. hsz-t! Hátha megértenéd...
Nem egy srác, hanem egy felelőtlen, csapodár felnőtt férfi...
Vegyük sorra a lehetőségeidet!
Szülők, baratok?
Mennyi a jovedelmed, van felrarakott pénzed?
Azért ez egy gennyes ürge :(
Ha már az élettársára nincs tekintettel, legalább a gyerekét nézné, aki, ha elköltözne bizonyára iskolát kéne váltani, vagy az Anya ilyen áron talán nem kapna megfelelő lakást, így azt is
-közvetve- a gyerek sínylené meg :(
nagyon helyesek vagytok a képen a kislányoddal,
ne engedd tönkretenni az életét,egy olyan apával aki ilyeneket művel,
állj a sarkadra,és lépd meg amit kell
Ez a legjobb kérdés ezen a fórumon.
Jó lenne, ha válaszolna a fórum indító.
Tehát: Félsz tőle?
Azt egyedül ő tudja miért nem tud költözni.
A másik szintjére süllyedni pedig gondolom nagyon nehéz, esetenként lehetetlen is. Viszont én a gyerekem mielőbbi nyugalmának érdekében mindenre hajlandó lennék. Az enyém már felnőtt, de mindig megvédtem ha úgy hozta a szükség. Sőt még ma is ölni tudnék érte nem hogy a másik szintjére süllyedni.
Nem tudom, hogy egy albérletből miért ne tudna a fórumindító egy másikba költözni?
Szóval az a megoldás, ha a másik fél szintjére süllyedünk?
Mama nyíltan kiása a csatabárdot köcsögpapa ellen és felteszi a harci sminket is.
Csodálatok követendő példa egy gyerek számára...
Primitív játszma.
Nem hitellel terhelt saját lakásban élnek.
Albérlet.
El lehet költözni.
Szuper jó tanács.
Legjobban a gyerek fogja élvezni.
Zsarol , a gyerek előtt is befeketít. Biztos tudod, Te magadtól is, hogy neked kell lépni, csak valahogy még nem ért meg benned.
Az idő halad, egyszer csak rájössz, hogy elmentek az évek fölötted. A kislányod még 8 évig fog kb. csüngeni rajtad, aztán jönnek a barátnős, barátos hétköznapok, és te egyedül fekszel és kelsz érzelmileg legalább is.
Lépj, amíg nem késő. Egy szakítás soa és senkinek nem könnyű. A sebek nehezen gyógyulnak.
Boldog Új Esztendőt!
Ha nem megoldható az elköltözésed, lehetetlenítsd el az ottani életét. Azt vond meg tőle amihez a leginkább ragaszkodik.
Ne főzz neki, ne feküdj le vele, ne moss rá. Oldd meg hogy bárhol jobban érezze magát mint otthon.
Keress egy albérletet magatoknak, mert ő nem fog elmenni!
A gyerek nem lehetne fegyver...
Zsarolni akar, vigyázz!
További ajánlott fórumok:
- Szakítani akarok a fogyatékkal élő párommal. Borzalmasan...
- Ha a babának főzeléket akarok csinálni, miért kell a krumplit és a répát külön megfőzni?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?
- Gyrost akarok csinálni! Tudnátok nekem receptet mondani, vagy egy oldalt ahol meg tudom nézni hogy kell elkészíteni?
- Van friss spenótom itthon, főzeléket akarok belőle csinálni. Tényleg le kell tépkedni a levélről a levélnyelét (nem röhög, ezt így hívják)?
- Mit csináljak? Elsóztam a darált húst, amiből fasírtot akarok csinálni.