Mit kell venni bölcsődébe? (tudásbázis)
Új igen, de nem ovi hanem bölcsőde...:)
Még nincs honlapja se...arra várunk, hogy elkészüljön egyáltalán az épület mondjanak már valamit!:)
Mi kérünk ágyneműt is./lepedő,takaró/
És minden ruhába,cipőbe a jelét beleírni ill. bele varrni.
Ezek szerint semmi extra nem kell....:)
Ennek örülök azt hittem vannak extra kívánságok is a bölcsikbe!:)))
Köszönöm szépen!:)
Kis ruhás zsák, én mindig fogasra tettem: lehet kapni direkt erre a célra kis zsákot. Kell benne lenni váltás, zokni, alsónemű, póló, nadrág évszaktól függően).+ benti cipő, szükség esetén, gumicsizma.
Nálunk, pelenka, popsitörlő, havonta tisztasági csomag, benne:100-as zsepi, szalvéta, vagy popsitörlő, vagy ha szobatiszta már akkor eü.papír, és szappan. Biztos kihagytam valamit:)
pepirzsepi ,wc papir ,szalvéta biztos. játszó cipő , tartelék ruha mindenből, pelus.
A többit ugyis megtudod de ez tuti kell mert kevesebb pénzt kapnak az ovik is..
Az a baj, hogy még senkit nem tudok felhívni mert most építik a bölcsi épületét és még csak most veszik fel az alkalmazottakat!:(
Tehát nem tudok kinek telefonálni!Állítólag az óvoda igazgatója lesz a bölcsi igazgatója is de Őt lehetetlen utol érni...:(
Szia!
Igaz mi is most megyünk szeptembertől,de meg mondták,hogy mi kell.
Váltócipő,váltóruhák(2-3,ez gyerek függő,hogy mennyire koszolja össze magát),tisztasági csomag.
Van olyan bölcsi ahol kérnek ágynemű huzatot.
Sziasztok!
A kisfiam most 2éves és elvileg októberben nyílik meg nálunk az új (és egyetlen) bölcsőde. Még nem derült ki, hogy felveszik e (nagyon remélem, hogy igen) és szeretném megtudni, hogy miket kell beszerezni?
Nem szeretném az utolsó utáni pillanatra hagyni a vásárlást!
Ezért tapasztalt szülők tanácsát várom!
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!:)
További ajánlott fórumok:
- Nálatok le kell venni a cipőt a lakásban?
- Miskolci Mesemalom Bölcsődébe járó gyermekek anyukái - IDE!
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Az igaz, ha a gyerek még nincs 2 éves, akkor minden bölcsödében eltöltött nap után fizetni kell? Állami bölcsi, nem magán esetében.
- Sérv miatt változtatnom kell. Gondozónő volnék bölcsődében...
- Ha nincs meg a kellő kreditpontom, akkor nem is dolgozhatok a bölcsődében?