Sérv miatt változtatnom kell. Gondozónő volnék bölcsődében... (beszélgetés)
Ez is megszűnhetne, ha speciális derék tornával megerősítenéd a gerinc melletti izmokat.
Én 5 műtétet úsztam meg a tornával. Tudom, sokan azt mondják, hogy tornázok én eleget, mert egész na talpon vagyok, de az nem ugyanaz.
Szerintem hasfal sérv,de most megyek dokihoz.
Az biztos,hogy,ha nem dolgozok akkor nem fáj.
Ááá, nem hiszem. Manapság már nagyon jól meg tudják csinálni. Biztos kell vigyázni, de sokkal jobb lesz.
Tényleg milyen sérved van? Én hasra gondoltam, de most arra gondolok, hogy lehet gerincsérved van? Mert arra mást ajánlanék!
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi válaszokat,
nagyon sokat segítettetek!
Eddig lövésem se volt mit kéne csinálni.
Az egyik ismerősöm azt mondta,hogy mindenképpen foglalkozást kell váltani.Neki is ez volt a problémája,és az orvosa ezt tanácsolta a műtét után...
Sérv műtét és utána maradhatsz a szakmádban?
Gondolom előbb vagy utóbb úgyis meg kell műteni.
gyermek logopédia.....
gyermek pszichológia.....
Sajnos nagyon fáj a hasam az emelgetés miatt-császárom volt-lehet,hogy e miatt.
Nem tudnátok olyan szakmákat ajánlani,ami közel áll a gyerekekhez,és nem kell emelgetni?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!