Mit kell tenni akkor hogyha összevesztél a barátoddal egy olyan ügyön aminek nincs nagyon jelentősége? (tudásbázis kérdés)
Én már azt próbáltam,de hát nem jártam sok sikerrel nála.Azt mondtam neki(csak azt írom le amire emlékszem belőle):-Bocsánat,nem akartam neked rosszat azzal hogy kimondtam a véleményemet.Csak nagyon felidegesítettél a főnökösködéssel.Remélem hogy megbocsátasz!
-Jaj,nem kell nekem a színjátékod tudom hogy csak át akarasz verni!Egy undorító ember vagy!
-Én a te helyedben tükörbe néznék!
Kb. ennyi volt az egész és ha neki ez nem volt elég akkor nem tudom hogy még mit csináljak a csajjal.Pedig régen nagyon jókat nevettünk,és nem volt semmiféle gond.
Ha mindenki téged utál, annak talán van valami oka.
Csak úgy nem szokták az embert utálni.
Most mi a gond, hogy rossz a lelkiismereted, mert összevesztél /ki veszett össze kivel az sem mindegy/, vagy az a gondod, hogy utál mindenki?
Bocsánatot kérni, kibékülni, megbeszélni.
Ha "kell", akkor meg már régen rossz. Annak olyan kényszer-íze van. Ha nem szívbôl teszed, akkor inkább semmit.
További ajánlott fórumok:
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- Nyaki nyirokcsomó duzzanat jelentősége
- Az ölelés jelentősége
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Van jelentősége annak, hogy kimondjuk, vagy éppen nem mondjuk ki azt, hogy "szeretlek"?
- Mit tennél, ha összeveszel a barátoddal és az bemocskol?