Mit jelenthet a labor eredményben a reagens hiány? (tudásbázis)
Ezt én is írhattam volna.
Igen bosszantó amikor várod az eredményt és akkor azt kapod vissza, hogy reagens hiány, a vér meg megy a kukába, téged meg újra böknek.
Tudom jól, hogy megy én is eü-ben dolgozok, vérrel. Ráadásul én is pajzsmirigy beteg vagyok... Egyszer amikor levetettem a testosteront, 8-as lett! Nah, ez biztos laborhiba. Nem ez lenne az első.
Igen a laborok is válságban vannak. Nálunk az egyetem aki a klinikákat és kórházakat működteti, arra ad amire ő akar.
Nálunk pl. nyár eleje óta állnak a hűtőben a vérek, mert nem adnak reagensre pénzt, pedig egy kullanccsípés legalább olyan fontos, mint bármi más.
Nem mondok mást, mint nálunk egy speciális vérvétel allergia irányában egy személynek 5 gyógyszerrel 70.000 ft. Na ebből egy héten kb. 20 db van...
A másik, hogy többe kerül egy vérvétel, mint amennyit a klinika/kórház/rendelő kap érte.
Nálunk pl. gumikesztyű sincs sokszor, pedig fekélyes lábakat kell kötözni...
Na, de nem offolok!
Azt jelenti, hogy a laborban ahol a vérdet nézték volna, nem volt olyan reagnes ami ahhoz kell. Én is jártam már így nem egyszer...
Testosteronnal.
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ez az álom, mit jelenthet?
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Mit jelent az a labor eredményben, hogy "A minta többségében monomer PRL-t tartalmaz."?