Mit jelent az asztrológiában, ha nem tudni valaki születésének a pontos dátumát? (Óra, perc) (tudásbázis)
igen, tényleg tudnak pontosítani, ha a születés időintervalluma max. 15 perc eltérést mutat. Ettől eltérő estekben 24 órás horoszkópról beszélünk. A 4 perc eltérés a születési idő tekintetében 1 év diferenciát jelent prognózisban. Szóval, nem csak az ascendens miatt fontos, hanem azért is, mert 4 perc eltérés (1 fok eltérést jelent az életterületek kezdőpontját tekintve is)...tehát..4 perc elég ahhoz, hogy másvalaki sorsáról beszéljünk.
Aki tudott születési időpont nélkül horoszkópot csinálni, azt szélhámosnak hívják és nem asztrológusnak...:)
Amugy ez a születési ora, perc sem fedi a valóságot, mert kerekitik. Figyeld meg, hogy megvan az óra és a perc vagy 0 v. 5 végződésü.
Az én kisfiam. 12:43kor született, de a kiskönyvébe, 12:45 van írva. Vagyis a nagyon pontos születési időt azt valójában nem nagyon tudják az emberek.
Igaza van Zizisicc-nek néhány fontos életeseményből már tudnak számítani. Nekem is meg kellett adni pár számomra fontos eseményt, és abból rettentő pontosan szembesültem azzal az asztrológus által hogy ki vagyok, milyen vagyok. Hihetetlen volt.
Szerintem semmi. Pl anyumék akik 50 körül vannak sem tudják a pontos idejüket, mert akkor ez még nem volt szokás, hogy beírják.
Enélkül az adatok nélkül is tudnak csinálni az asztrológusok jellemzést. Nekem tudtak. A nagyja a születési hely, idő megvan, ez az óra,perc csak szükítésnek lenne jó. Szerintem
További ajánlott fórumok:
- Akit érdekel az asztrológia
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Tudod, hogy mi jellemző rád a Feng Shui asztrológia alapján? Ha nem, itt megtudhatod!
- Ha pontosan tudom azt az időpontot amikor a bébit összehoztuk, lehet tudni a pontos születésének a dátumát?
- Párkapcsolati asztrológia - sorozat: mit jelent, ha...? 1. rész