Ha pontosan tudom azt az időpontot amikor a bébit összehoztuk, lehet tudni a pontos születésének a dátumát? (tudásbázis)
Kb 266 nap. Nálam bejött mindkét alkalommal.
Ugyan ki lehet számolni napra pontosan, de a biológiában nincs 100%!
Haha! Rég volt. :DD
És mindjárt számolhatod a következőt. :)))
Én is pontosan szültem a fogantatáshoz képest. Kettőt, a harmadiknál nagyon ráhúztam még eszerint is.
Igen,ha spontán van,nem kell megindítani.:)
bocsánat...hogy belekotyogok, de a szülést nem spontán indítják meg, hanem elég megfontoltan
Bár ki lehet számolni,hogy mikorra várható a baba,de szerintem ez még nem jelenti azt,hogy akkor is születik meg.Én is tudtam mikor estem teherbe,mégis 2héttel korábban jött.Szerintem ezt igazából a természet,s a baba tudja.Persze kivétel az,ha valamilyen okból tervezett császár van,vagy spontán megindítják a szülést.
A fogantatás napját három gyerekemből kettőnél pontosan tudtam,ehhez képest mégis a fiú 5 nappal előbb,a lány 10 nappal később született.
a párom kiszámolta anno mikor fogok szülni.11ét mondott,aznap este be is kellett mennem,de csak 12-e hajnalban szültem meg:)
Nem voltam benne biztos,de én így számolva napra pontosan szültem!Jó rég volt.
De az igaz,hogy a mindenki a mensitől számolja,védőnő,doki.
Ha a fogantatás napját tudod,akkor azt hiszem 266 nap???A mensitől meg 280 talán?rég volt már.
Szerintetek megérzi egy nő ha megfogant? És azt,hogy m ilyen nemű lesz a születeendő gyermek? Én párom nagy meglepetésére 3 nap után montan terhes vagyok, és igazam volt. Ráadásnak kb 2 hetes terhesen tudtam mindkét fiúnál, h fiúk lesznek. A doki csodálkozott is mért nem vagyok meglepve mikor megmondta:)
Az a baj,hogy az orvosok úgyis a menses első napjától fogják számolni a 40 hetet.És minden az ő számolásukhoz van igazítva.Vérvétel,Ultrahang stb.
Ma már a 9 hónap nem is 9 hónap.
Szia!
Itt kitudod számolni.
[link]
Szia! Én mindkét fiamnál tudtam. S kiszámoltam előre 40hetet. Kb így megtudtam állapítani mikor fognak születni. A nagy hétre pontosan akkor születet a kicsi az én számításaimhoz képest 1 héttel később. Van aki tud jobbat?
Pontosan hány napra születik a baba? Tudom , hogy a dokik kivonnak hónapokat meg hozzáadnak napokat de azt a mensi napjától számolják. Ha pontosan tudom a szex időpontját és se előtte se utána nem volt több, akkor hoygan tudom kiszámolni a szülés várható időpontját??? Csakmert a mensire nem emlékszem az 'akcióra' viszont igen :-)
Sejteni lehet!A babák 95 százaléka nem a számolt időpontban születik.
Ha pontosan tudom azt az időpontot amikor a bébit összehoztuk, lehet tudni a pontos születésének a dátumát?
További ajánlott fórumok: