Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el? (beszélgetés)
Engem is a férjem tart el.
Csillog villog mindig a lakás, pompásakat főzök, kipihent és kedves vagyok, mindenkinek jó így.
Szerintem egy nő akkor legyen otthon mikor van gyerek.Azon kívül nem tartom egészségesnek ezt az eltartas dolgot.
Kettő ilyen is van a kozelemben egyik férj sem komplett es egyik feleseg sem boldog.De ők választották a pénzt sajnos súlyos ára van:(
Velem 2exem is próbálkozott de en sosem tudnám elviselni hogy vki megmondja mikor hova mehetek,beakartak zárni a kalitkába mintha az biztosíték lenne bármire is..
El olvastam a kérdést,az a véleményem,ami most így van,az nagyon könnyen lehet egyszer még fordítva is,
meg aztán az a férj,vagy szerető,ha ebbe bele megy,jól tudja miért teszi,amit tesz.
Megjegyzem még,én nem tartozom a kategóriába,tehát,engem nem tartanak el!
szerintem nincs túl sok köze hozzá senkinek.
persze véleményezni lehet, ingyen van, annyit is ér.
:)
Azért lehet egy pasi is reménytelenül szerelmes (és éppen ezért hülye), hogy ilyesmibe belemenjen. Ott azért jogos a felháborodás. :-)
Lényeg a lényeg, nem szép dolog kihasználni senkit. :-)))
De pontosan, ahogy írtad, változott a világ.
És vannak olyan nők, akik még egy szalmaszálat sem raknak keresztbe. A kiíró itt gondolom rájuk gondolt... :-)))
Szerintem is abszolút férfias dolog eltartani a családot, és nőies dolog megteremteni a meleg otthont, és ez ötven évvel ezelőtt senkit sem vert fejbe.
Szerintem a mai nők sokkal jobban ki vannak használva, mert nem elég, hogy ugyanúgy kell a többségnek dolgozni, mint a férfiaknak, még a meleg fészket is meg kell teremteni, ami nem kis művészet.
És a férfiak ugyanolyanok, mint voltak, vagy még olyanabbak, mert most már biztonságban vannak a nem kívánt terhességgel kapcsolatban is.
A nagy feminizmussal sikerült elérni, hogy a többségünk nem választhat, hogy mit akar, viszont jóval több nő neveli teljesen egyedül a gyerekét, a pasik egy része meg csinál négyet-ötöt, és mindet otthagyja az aktuális "szerelménél."
Mellesleg az összes egyedülálló ismerősöm kínlódik, hogy apát szerezzen a gyerekének, és legalább egy kicsit segítsen már neki valaki.
Van szavazati jogunk, amivel kitörölhetjük, mert alig van nő a parlamentben, és még azt sem tudják elérni, hogy ne kelljen a babakocsival egyensúlyozni az aluljárókban. Részmunkaidőről ne is álmodjunk.
Szerintem aki meg tudja úszni a kínlódást, az tegye is meg.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok azokról a nyugdíjas szinészekről akik "sírnak" hogy nem tudnak megélni, és ezért kell dolgozniuk?