Mit gondoltok az osztályon belüli szerelemről? (beszélgetés)
sziasztok! :)
Én is jártam középiskolában az egyik osztálytársammal. 9-edikbe jöttünk össze.. aztán 10.elején szakitottunk.. rossz volt minden nap látni és elmenni mellette.. föleg hogy nekem akkor már másik barátom volt. A vonnzalom ettől függetlenül nem szünt meg és osztálykirándulásokon mindig beprobálkozott..:) néha sikerrel.. Aztán 12.elejétől nem szoltunk egymáshoz..de igy csak még jobban forrt a levegő. az tuti ha egyszer elkezded..akkor onnantól nem tudsz elszakadni tőle maximálisan. Nekem ez a tapasztalatom.
20 év múlva? A szép és a kevésbé szép emlékeken. Hogy már mennyire nincs jelentősége az akkori csalódásoknak.
De még nem vagy ott, még meg kell élned a rosszat is. Így fejlődünk, nem?
Hat az sincs kizarva hogy komoly legyen,de nagyobb az eselye hogy nem lesz komoly...Nem tudom,konnyu nekem beszelni,de en ha visszavihetnem az idot inkabb nem jarnek a sraccal...De azert jo volt mert igy legalabb tanultam belole.
Kulomben a ferjemmel is egy suliba jartam,es tetszettem is neki,csak mivel latta van baratom nem kezdemenyezett.Szerencsere.De miutan befejeztem a sulit ,lecsapott ram mint egy sas:))
Jaj, nem én! :-)
Anyámék az érettségi után jöttek össze úgy igazán, az osztálytársamék meg, ha jól emlékszem 3-4-ben kezdtek járni.
Egyébként sok szerelem volt az osztályban, voltak szakítások is, sőt, volt szerelem váltott osztálytárssal is, de nem lettek örök haragok, vagy ilyesmi, a barátságok megmaradtak.
Azért nehéz ezt megítélni ebből a távolságból (22 év) mert ezek a tiniszerelmek mamár lájtos kis szerelmecskéknek tűnnek, amiken elmosolyodunk, ha visszagondolunk rájuk, de hát gondolom, nektek ez most még a világot jelenti, és ez így is van rendjén.
En is 17 evesen jottem ossze azzal a sraccal a sulibol,es nagyon fajt mikor szakitottunk...Igaz kozos megegyezessel szakitottunk de ugy is annyira rosszul esett mikor lattam milyen hamar tultette magat a dolgokon s csajozott a suliban...Meg is sinylettek akkor a jegyeim is a dolgokat,nagyon...
De ez a baratnod dontese,lehet hogy kap egy jo nagy pofont az elettol,de legalabb tanul belole...
Osztályon belüli szerelem?
Lehet társadalmi is! Igazából gazdag csak gazdagot választ párnak, nem akar lealacsonyodni.
Ha egy módosabb pasit "szegény" nő hálóz be, akkor az a nő valami olyat tud, amit más nem. Fordítva még ritkább.
Mit gondolsz, 20 év múlva mi fog eszedbe jutni a suliról: az osztálytárs, vagy a matek óra? ;)
Hajrá!
és nem volt az zavaró hogy minden nap együtt?
meg ugyebár féltékeny is vagyok, az is benne ha hogy mi lesz ha én hanyagolva leszek?....tudom hülyeség..:)
neeem, nem én, barátnőm, és hát igen...alakulnak. barátnőm most szakított barátjával és most nagyon úgy néz ki hogy össze fognak jönni.. de én ezt furcsállom. mert lehet jól meglesznek egy ideig, de ha szakítanak még pár évet együtt kell töltenünk.
álarcos: azért annyira komolynak nem gondolnám:) 17 évesen még az ember nem akar megállapodni. nem hiszem hogy annyira komoly lenne ez a dolog hogy akár házasság, gyerek...:)
arra is gondoltam, hogy jól esik neki az, hogy valaki udvarol neki, mert a barátjával 1évet voltak együtt, és most kell az új.mit gondoltok?
Szerintem szep es jo ha vki az osztalytarsaval jar,de ha szakitasra kerul a dolog akkor szornyen rossz.
En "fiatal koromban:P"jartam a sulibol egy sraccal,de mikor szakitottunk meg a sulitol is elment a kedvem,emlekszem nem is mentem ki szunetre hogy ne is lassam....
De ha veletlenul igy tortenik egy osztalytarsaddal ott muszaj minden nap latni...
Miért ne?
Anyukámék utána összeházasodtak, 42 éve élnek együtt.
Két osztálytársam szintén összeházasodott, 20 éve élnek gyönyörűen, 3 gyerekük van.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondoltok a régi szerelemről