Mit gondoltok? A nyelvpiercingnek van köze a hízáshoz? (tudásbázis)
Ancsa 013képzeld, nekem is olyan volt a nyelvem.. :S és Corsodyllal öblögettem (nemtudom pontosan hogy kell leirni szal bocsi ha hibás:D)levált a nyelvemről az a kemény rész és azóta midnen oké:)
szóval menyj be a gyogyszertárba és kérj "korzodilt" nagyon jot tesz neki és nekem még a fogam is fehérebb lett tőle xD Extra tisztaság:D
Szerintem sincs köze a hízáshoz.
Viszont amióta nekem van, azóta tudok csíkosra nyalni gombócos fagyit.
Sziasztok!
4 napja van meg a pc-m, és a lyuk körül megvan keményedve a nyelvem? ez normális? mert vki aztmondja h igen öblögessek fertőtlenítővel és elmúlik valaki aztmondja h nem. ötletek?
köszi.A.
Biztos hogy nem a piercingtől híztál meg.
De az is hülyeség szerintem hogy fémallergiát okoz ugyanis orvosi fémből készülnek.....
ebben igazad van,lehet benne valami!amiota nincs bent, valahogy kevesebb etelt veszek magamhoz!
lehet, h amiatt van, amiert napokig nem tudtam enni, igy potoltam tudatalatt?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondoltok arról, ha valaki középiskola óta együtt van valakivel, sőt házasok is?
- Ilyenkor az ünnepek közeledtével a szingli emberek nyitottabbak a párkapcsolatokra az érzelmekre, magányosabbak, mint máskor? Mit gondoltok?